Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan vannak egyeseknek millióik, hogy esküvőre költsék?
Tudom, ez kicsit úgy hat, mintha mások zsebében turkálnék. igazából nem is az érdekel, hogy miből, hanem hogy hogy képesek egyetlen nap miatt kiadni a kezükből...
Én már jó ideje spórolok egy autóra, és egyszerűen képtelen lennék a nehezen megkeresett pénzemet egyetlen alkalom miatt elszórni.
olyan megrázó lenne, hogy éveken át kuporgattam, aztán huss, percek alatt semmivé válik. persze, kapsz érte egy jó nagy bulit, ruhát, virágot, stb. ja, meg egy férjet/feleséget is :D
Vagy ők más kukijával verik a csalánt, és a szülők kaparták össze a lovettát, hogy aztán a kicsi csemetéjük nagyzolhasson?
Na, már fel vagyok rá készülve, hogy kapni fogom az ívet, de sebaj, fel vagyok készülve, nem leszek megsértődve, és senkit nem pontozok. Egyszerűen kíváncsi vagyok, és meg szeretném érteni. Segítsetek! :)
igen, azt tudom, h illik pénzt adni, de erre nem lehet alapozni.
induljunk ki azokból a kérdésekből, amiket itt feltesznek. csak úgy röpködnek a milliók...
(kérlek ne vádoljatok irigységgel, ha lenne is esküvőm, az is max 2 tanús, egyszerű ruhás, hétköznapi dolog lenne, mert ki nem állhatom a felhajtást. szóval nem irigylem senkitől, csak akkor nem értem hogy hol van itt gazdasági válság? :)
Közeli rokonokat kell meghívni nem mindenkit. Fiú lány 20, 20 embert. Ez kb. 500000 Ft, szerényen megoldva. A negyven ember visz 10000Ft-ot akkor 100000 Ft.-ba került az esküvő.
Annyit pedig csak megér.
Számomra is érthetetlen.Én egyébként képtelen lennék ennyi pénzt költeni egy "bulira",gyakorlatilag az.
De ahogy a kérdezőknél megfigyeltem,elég sokáig gyűjtögettek a nagy napra,aztán anyuciapuci is zsebbe nyúl,gondolom.
Úgy, ahogy neked az autó meg az ilyenek a fontosak, nekik az esküvő. És nem repül el csak úgy, hogy huss. Egy életre szóló élmény (legalábbis, ha tényleg azzal házasodsz össze, akivel utána az egész életedet leéled)
Nem tudom, hogy honnan van rá pénzük, de van, és ha már nekik ennyire fontos hogy az a nap tökéletes legyen, akkor nem értem miért szólják le itt őket. Az ő pénzük, ha van kedvük meghivnak 150 vagy 400 vendéget. Még nem olvastam olyan kommentárt, ahol a "nagy lakodalmasok" fikázzák a két tanús esküvőket, viszont több tucat komentben kritizálják annak a pénztárcáját, aki nagy bulit tervez.
Jah, és nem vádollak irigységgel, sőt nekem sem nagyon lehetne beleszólásom, elvégre még nem vagyok házas.
DE! Én pl. nem 20 emberrel vagyok jóban, hanem sokkal többel.És fontos a számomra, hogy ott legyenek, elvégre, amikor épitettük a házat 30 ismerősünk jött segiteni, csak úgy, mert szükségünk volt rá,amikor nyaralni mentünk,meghivtak bennünket, a házukba fogadtak, amikor anyu betegeskedett az egész környék kisegitett bennünket, főztek, segitettek takaritani és ápolni. És úgy érzem, hogy ezekért az emberekért érdemes még néhány évig spórolni, mert életem legszebb napját is velük szeretném eltölteni, nemcsak a legrosszababkat,a leginségesebbeket.
DE ez csak az én privát véleményem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!