Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van hogy egyeseknek sokkal több jár mint másoknak? Miért van az hogy valakit százak ölelnek mást meg senki?
Ez egy elég szubjektív megközelítése a kérdésnek. Nyilván van valami, amiért nem fogadnak el téged a hölgyemények.
Lehet ez a külső?
*Nem hiszem, hogy ez olyan befolyásoló tényező lenne, hogy senki se legyen veled gyöngédebb... Én hiszem, hogy mindenkinek van párja
Lehet az, hogy nem vagyok megelégedve magammal?
*Igen, fakadhat ebből, hiszen az egy belső kisugárzásod, mellyel a jó külső, belső tulajdonságaidat is elnyomod, akár tudatalatt is történhet ez. Ezen érdemes változtatni barátok segítségével, akik támogatni tudnak.
Szerintem nincs olyan, hogy az egyik ember értékesebb, mint a másik. Ugyan annyira értékes az összes ember, csak éppen nézőpont kérdése, hiszen ami nekem rossz, az másnak jó lehet. Nem de?
A felelősök? A világ. Az, hogy a társadalom hülye sztereotípiákat sulykol belénk naphosszat a sminkekről, és egyéb luxustermékekről, melyekre semmi szükség, kezdve az olyan bájgúnárokkal, mint a fehérlovas nigger, vagy a borotvág k.csög...
No de nem itt kell filozofálgatni :D
F/16
Ezen kívül a világ nem igazságos.
A szerelemben különösen nem az!
tudod mennyit filozofáltak már erről a gyk-n? :D nagyon sokat :D
ez a természet törvénye, a gyengét megtapossák az erős fenn marad :/
Minél híresebb az ember, minél több ismerőse van, az annál értékesebb. Annak az embernek az élete többet ér, mint mások élete. Az ismerősök számával növekszik az adott embernek az értéke.
Az hülyeség, hogy minden ember egyenlő. Az ember értéke annyi, amennyi ember szereti őt.
(Például egy afrikai nyomortelepen meghalt hajléktalan embert senki sem siratja, viszont egy híres amerikai zenész halálakor mindenki sír.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!