Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Olyan rossz! Miért bonyolult...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyan rossz! Miért bonyolult egyeseknek?

Figyelt kérdés
ma utaztam a vonaton tetszett a velem szemben ülő lány, így leszólítottam, beszélgettünk. Tetszett hogy más volt mint az átlag, csendes halkszavú, még közel kellett hajolnom hogy halljam:) olyan kis szerénynek tünt. Szeplős is volt ugyanakkor csinos. De nem érdeklődött felőlem sajnos...pedig örültem volna neki, így neméreztem hogy bejönnék neki. Hivta is valaki, akinek hallatán mosolygott végig, pici irigység lezejlott bennem a srác felé. Egy ilyen lányt szeretnék mint amilyennek ő tünt de ..nemigazán...
2012. jún. 29. 14:35
 1/6 anonim ***** válasza:
58%
Mi a kérdés?
2012. jún. 29. 14:36
 2/6 anonim ***** válasza:
majd a következő ;)
2012. jún. 29. 14:36
 3/6 anonim ***** válasza:
az, h neki miért ilyen nehéz az élete? igazam van?
2012. jún. 29. 14:37
 4/6 anonim ***** válasza:
66%
Mi a kérdés?
2012. jún. 29. 14:39
 5/6 anonim ***** válasza:

Ne keseredj el! Már az is tök jó, hogy le mered szólítani azokat, akik bejönnek neked.

Össze fog jönni egyszer.

2012. jún. 29. 14:41
 6/6 A kérdező kommentje:
nemigazán értem, lehet nem vagyok elég rámenős, de nekem az nem megy, nem tudok ugy viselkedni:s egyszerűen normálisan emberileg elkezdek beszélgetni velük, nevetünk is, de semmi, nézz rám de nem kérdez, nem érdeklődik mikor csend van. Az meg hogy mindíg én beszéljek nem megy. Olyan kiábrándító. Nem hiszem el hogy ennyire rossz lennék, van szemem látok sok más fiut is milyenek....és mégis. Le tudja lombozni az embert azért, igaz nem annyira mint eleinte, de le tudja picit...
2012. jún. 29. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!