Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok a rossz fiuk vagy, a jó fiuk jönnek be nektek?
Figyelt kérdés
Mert nekem az a tapasztalatom,hogy a mai lányokkal ha kedves vagy meg ha bókolsz nekik az úgy már nekik nyálas :// ezért váltottam simán csak bunkó vagyok beszólok nekik kötekedek velük és így elég hamar el jutok e bugyijuk-ig :)2012. jún. 25. 14:28
3/10 lero0304 válasza:
Más lányokkal legyen bunkó.Ne velem.;)
5/10 anonim válasza:
Àltalâban azért szeretjük a "rossz fiùkat" mert ők nem félnek lépni.
6/10 anonim válasza:
Nekem a jó fiúk, ha mellé még tetszik is.
7/10 anonim válasza:
A rosszfiú, aki miattam jófiú :D
8/10 anonim válasza:
monjuk úgy, "szabad" fiúk..:) ha kell rosszak,ha nem,akkor meg nem azok..:) azt,hogy szabad,úgy értettem h a mának él,nem fél kimondani amit gondol,és persze feltétel,hogy tudjon szívből szeretni. 17/L
9/10 anonim válasza:
Bunkó=kuka
Jó fiú jöhet, most is az van, legyen kedves, figyelmes a párom, ne szarjon rám...
22/L
10/10 Tímea Szabó válasza:
Szia én 13 a bunkó= kuka !!!!!!
A szépfiú jöhet !
A kedves , cuki nem nyálas de vigyázat cukik visza HARAPOK !!!? ( nem úgy csak sokat piszkálom öket !)
A roszfiúk a bejövök de csak ha nem ((nagyon)) bunkók , és ha nemhagyák ha piszkálom öket !
A cukik Meg csak haveroknak közelítsenek .....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!