Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért kell nekünk, nőknek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell nekünk, nőknek a bonyolult, zűrös, rossz fiú?

Figyelt kérdés

Van egy nagyon rendes srác, helyes az arca, nem dundi, nem is vékony. Segítő kész, mindenben lehet rá számítani, komoly kapcsolatot szeretne, komoly lánnyal, de egyszerűen mindig visszautasítják. Nem régen megtudtam, hogy egy olyan lány utasította vissza, aki még a volt párja után fut, aki megcsalta (nem egyszer és nem kétszer), kihasználta, kifacsarta és eldobta. De a lány még mindig fut utána, és ő kér bocsánatot. Miért mindig a rossz fiúk kellenek a nőknek?

Nekem esik rosszul, az amit ez a srác átél, az elutasítások, a fájdalmak. Lassan ott tart, hogy nem mer majd ismerkedni (de lehet már ott is van). Nagyon szeretem, az egyik legjobb barátom, ha nem lenne párom, és nem lennénk jó barátok, én repülnék hozzá. Még csak 23 éves, egy kapcsolata volt, ami 1 vagy 2 évig tarthatott, ráadásul az a lány is csúnyán átverte. Ha ezt nekem kellett volna át élnem, már összeomlottam volna. Miért van ez így?

2010. szept. 22. 12:48
1 2
 1/16 Holdtündér ***** válasza:
55%

Hát azért a vastagon szedett kérdés kicsit nagyon sértő. :P

Te is nő vagy, tudod nagyon jól milyen az ha egy kalap alá vesznek minket és úgy mondják hogy minden nő k.rva, vagy pénzéhes rib@anc stb.

A barátod meg nem tudja mi kell neki, talán lentebb kellene adni az igényeit. Rossz nők után futkos szegény.

2010. szept. 22. 12:54
 2/16 anonim ***** válasza:
56%
Nőknek? Na ne szórakozz... Nektek, unatkozó r*bancoknak kellenek a zűrös srácok, Nekünk Nőknek a rendes férfiak jönnek be.
2010. szept. 22. 12:54
 3/16 anonim ***** válasza:

Mindenkinek ott kell keresgélnie, ahol van rá kereslet.

A haverom is sikertelen a nőknél, de csak azért, mert olyan nőket keres, akik totál nem az ő kategóriájába tartoznak. Nevén nevezve a modellarcú, de laza erkölcsű rib.ancokat. Nem érti, miért nincs nője 1 éve, de amikor beajánlok neki valakit, aki talán nem modellarcú, de nem is ronda, akkor húzza a száját, nem hajlandó engedni az elvárásokból.

Ha egy lány a rosszfiúkat szereti, akkor nem fogja értékelni a kedveskedést. Én két évig kavartam egy lánnyal, elég rosszul bántam vele, és mindig ragaszkodott hozzám. Amikor végül rászántam magam a kapcsolatra, akkor hirtelen megváltozott, és már nem voltam érdekes neki. Ő addig tartott érdekesnek, amíg alkalmi szexre használtam és aszerint kezeltem, de a törődésemmel nem tudott mit kezdeni.

Szóval ha valaki sikertelen a másik nemnél, akkor érdemes szemléletet váltani és körülnézni máshol.

2010. szept. 22. 13:00
 4/16 A kérdező kommentje:
Jajj ne haragudjatok, rosszul fogalmaztam meg az első sort. Én nem vagyok r*banc, hiszen írtam, hogy barátom van, és igen kicsit zűrös, de nem komolyan, soha nem csalt meg és keveredett illegális dolgokba, soha nem hazudott, csak vannak rossz szokásai. 5 éve vagyunk együtt, ő az első és egyetlen kapcsolatom. Így kikérem magamnak a ribancot. Lehet rosszul fogalmaztam meg magát a kérdést ezért bocsánatot is kérek. De tapasztalatból tudom, hogy azok a lányok akiket én ismerek, egy nagy részük, okos, értelmes, tanult, de még is a rossz kapcsolatokat fogja ki.
2010. szept. 22. 13:00
 5/16 anonim ***** válasza:
Am ha annyira sajnálod ménem hívod el randizni, vagy halytassz rá a srácra?
2010. szept. 22. 13:03
 6/16 A kérdező kommentje:

Leírtam: 1, Jó barátok vagyunk, és házi nyúlra nem lövünk.

2, Van barátom, akit szeretek.

3, Ő is szerelmes, csak éppen nem abba akibe kellene.

2010. szept. 22. 13:10
 7/16 anonim ***** válasza:

Valóban vannak Nők, akiket a ribanc jelzővel illethetünk, de nem mind. Az teljesen normális, hogy a hangosan ordibáló bazári majmokat mindenki hamarabb észreveszi, mert a rossz fiúk ilyenek. Nálunk férfiaknál is így van ez sokszor, hogy a vakolatos kurv@k társaságát keressük és róluk fantáziálunk, holott a csodát, vagyis azt várjuk, hogy egy normális Nő legyen. A kettő nem fér meg.

Engem is sokan megaláztak, pont azért azon férfiak közé tartozom, mint akiről Te beszélsz.

Mindig háttérebe szorulok a rosszfiúkkal szemben, hiába az udvariasság, figyelmesség, odaadás. Mind nem ér semmit.

Ezek után az ember egyrészt nem is mer és a másik, nem is akar kezdeményezni.

Ez az élet rendje, mi is jók leszünk majd később, amikor lesz egzisztenciánk és a régebben hűn áhított Nő újra besétál az életünkbe, meggyötörve, megtörve a sok "rosszfiú" által. Ilyenkor nem szabad hülyének lenni és egyáltalán leállni beszélgetni.

2010. szept. 22. 13:15
 8/16 A kérdező kommentje:
Rá hajtanék, ha lenne egy időgépem és visszatudnék menni az időben legalább 6 évet. Megmondhatnám a 17 éves önmagamnak, hogy neki ő az aki kell. De szerinted elhinné?
2010. szept. 22. 13:15
 9/16 anonim ***** válasza:
Hasonló topicokban rendre a következőket szajkóztam:ez csak a kezdet.Nemcsak hogy rossz pasik után futnak a nők hanem azokhoz is mennek feleségül.Aztán persze azok férjként mégnagyobb trógerek lesznek,megcsalás,pofon stb.Ezek a lányok aztán elkönyvelnek minden férfit szemétnek úgy ánblok csakmert belenyúltak a "tutiba" az ebadták.A rendes csendesebb és korábban kikosarazott fiúk pedig csalódnak a lányokban és megvan mindkét oldalon az indok az egymásra mutogatásra hogy a nők vagy a férfiak a kerékkötői a boldogságnak úgy általában.
2010. szept. 22. 13:19
 10/16 anonim ***** válasza:

Először is... Mit értünk rossz fiúk alatt? Ha az ordibálós, nőverős trógereket, akkor arra azt tudom csak mondani, hogy az elején egyik sem olyan, mert ezek a tulajdonságok később bontakoznak ki.

Tehát én mást értek zűrös rossz fiú alatt.

Kérdező, a legjobb barátod valószínűleg nekem sem kellene (ha nem lenne barátom :P), mert így az elmondásod alapján unalmas. Tehát a válasz a kérdésedre: Mert a NŐK nem szeretik az unalmas alakokat.

Ennyi.

2010. szept. 22. 13:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!