Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért kell nekünk, nőknek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell nekünk, nőknek a bonyolult, zűrös, rossz fiú?

Figyelt kérdés

Van egy nagyon rendes srác, helyes az arca, nem dundi, nem is vékony. Segítő kész, mindenben lehet rá számítani, komoly kapcsolatot szeretne, komoly lánnyal, de egyszerűen mindig visszautasítják. Nem régen megtudtam, hogy egy olyan lány utasította vissza, aki még a volt párja után fut, aki megcsalta (nem egyszer és nem kétszer), kihasználta, kifacsarta és eldobta. De a lány még mindig fut utána, és ő kér bocsánatot. Miért mindig a rossz fiúk kellenek a nőknek?

Nekem esik rosszul, az amit ez a srác átél, az elutasítások, a fájdalmak. Lassan ott tart, hogy nem mer majd ismerkedni (de lehet már ott is van). Nagyon szeretem, az egyik legjobb barátom, ha nem lenne párom, és nem lennénk jó barátok, én repülnék hozzá. Még csak 23 éves, egy kapcsolata volt, ami 1 vagy 2 évig tarthatott, ráadásul az a lány is csúnyán átverte. Ha ezt nekem kellett volna át élnem, már összeomlottam volna. Miért van ez így?

2010. szept. 22. 12:48
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Mert alapvetően a nők az iylen férfiakra vanank "kódolva". Az évezredek alatt ugyan sokat változott a világ, de rengeteget nőben ez még mindig megvan.
2010. szept. 22. 13:52
 12/16 anonim ***** válasza:
Unalmas? Ember, nem a másiktól kell várni a tutit. Tudod hány csinos lányt pattintottam le, mert unalmas volt? Maguktól semmit nem tudtak csinálni, én voltam a hobbijuk. A nők mindig a másiktól várják a dolgokat. Nem veszik észre,. hogy még saját mguknak is unalmasak. Továbbá a mindennapi stresszt vezetik le avval, hogy bántja őket a pasi, mert így ki tudják adni a gőzt. Ma 30 év alatt nincs nő, legalábbis ritkább, mint a fehér holló.
2010. szept. 22. 14:29
 13/16 anonim ***** válasza:

zoli is megénekelte:

ilyenek a nők,a szemeteket szeretik,izgatja őket ha a pali kib@szik velük

2010. szept. 22. 14:30
 14/16 anonim ***** válasza:
43%

Továbbá se értem miért lenne egy normális fiú unalmas .

Ha nektek csak a szórakozás hogy ordibálnak veletek és átbasszák az agyatok illetve vernek titeket , akkor nagyon tudlak sajnálni titeket .

De sztem ahhoz hogy egy pár ne unatkozzon egymás mellett teljesen más dolgok kellenek . Jó beszélgetések , eljárogatni sokfele (nem csak buliba , mert az is egy idő után rohadt unalmassá válik minden héten lerészegedni és bulizni) normális helyekre , vagy akár csak pl kutyát sétáltatni , biciklizni , úszni , táncolni járni . Számomra ezek azok a dolgok ami mellett nem unatkozom (illetve nem unatkozunk) és érdekes egyszer se vertem meg egy barátnőmet se és egyik se unatkozott mellettem .

Az megint más kérdés hogy az ilyen hülye ribiket hamar lepattintittam magam mellől . Ők csak ne szívják az én véremet minden hülyeség miatt .

2010. szept. 22. 14:43
 15/16 anonim ***** válasza:
HülyegyereCk: pontosan, teljes mértékben egyetértek. Nem is vagy hülyegyerek. :)
2010. szept. 22. 15:15
 16/16 anonim ***** válasza:
0%

"Ha nektek csak a szórakozás hogy ordibálnak veletek és átbasszák az agyatok"

Úgy látszik, hogy nem voltam elég világos, ezért még egyszer elmondom: Nekem a bonyolult, zűrös, rossz fiú kifejezés nem ezt takarja.

Amúgy meg mit tudna nyújtani nekem egy "normális" fiú? Elvisz vacsorázni, ahol lenyomjuk a formális, szabvány ismerkedős beszélgetést, aztán persze ő fizet (ki n hagyjunk egy formaságot sem!!!), aztááán hazakísér, és esetleg kimérten megcsókol az ajtóban?

Kösz, nem. Nekem nem kell Mr. Amcsifilmbőllépettkitökéletesjófejhelyesarcúkicsitsemzűrösjófejpasi.

Már ez a "komoly lány komoly kapcsolatra" dolog is kimértséget takar számomra. Milyen már ezt így betervezni? Nem meglepő, hogy így nem jön össze.

Nem vagyok ribanc, csak egyszerűen nekem a zűrös lelkű, furcsa fiúk sokkal nagyobb kihívást jelentenek, mivel én is furcsa vagyok, és szerintem egy "NORMÁLIS" kapcsolatban, "NORMÁLIS" fiúval soha nem alakul ki akkora tüzes szerelem. Főleg nem ezzel a hozzáállással.

2010. szept. 22. 15:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!