Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Azt hiszi, hogy nem szeretem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt hiszi, hogy nem szeretem, mert nem akarok hozzámenni! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

4 éve vagyok együtt a párommal, és 2 hónapos terhes vagyok. Megkérte a kezem és mielőbb el akar venni feleségül. Ez nem is lenne akkora baj, mert mindennél jobban szeretem, de nem akarom, hogy csak azért vegyen feleségül, mert jön a baba. Most már állandó a veszekedés közöttünk, mind ketten makacsok vagyunk, csak a magunkét szajkózzuk. Ő azt mondja, hogy nem szeretem, mert nem akarom hozzámenni, én meg azt, hogy ő nem szeret, mert ha annyira szeretne akkor már hamarabb is eszébe juthatott volna, hogy elvegyen.

Mondtam neki, hogy a baba után is elvehet feleségül ha akkor is úgy gondolja, de a másik hogy mire még megszervezzük az esküvőt már jó nagy hasam lesz, nem tudom végigmulatni az egész éjszakát. Ti mit tennétek? hogy győzzem meg, hogy legyen esküvő a baba után?

2012. júl. 30. 18:17
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Szülés után legalább egy évig még annyira sem tudsz résztvenni a lakodalomban, mint szülés elött.

De ha gond, hogy terhesen lakodalom, akkor tartsatok szükkörü esküvöt nagy felhajtá nelkül.

2012. júl. 30. 20:30
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Ragaszkodsz a nagy esküvőhöz?
2012. júl. 30. 20:35
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Egyetértek a 10. válaszolóval.

Ha szereted, és tudod, hogy Ő is szeret, akkor ne problémázz feleslegesen, inkább mondj igent, és kezdjétek el mihamarabb a szervezést. Ha nem csináltok nagy felhajtást, akár egy hónap alatt meg lehet szervezni, és nem is leszel nagy pocakos menyasszony. :)

2012. júl. 30. 21:59
 14/17 anonim ***** válasza:
69%
En a helyedben azt csinalnam, hogy lenne egy polgari eskuvo egy honap mulva, a templomi meg a baba szuletese utan, egybekotve a keresztelovel :) Szerintem ez egy szep megoldas. Neked hogy tetszik?
2012. júl. 31. 00:47
 15/17 A kérdező kommentje:

Én nem akarok nagy esküvőt, de a párom igen. Sosem voltam az a tipikus hogy nagy esküvő, fehér ruha stb. én anélkül is szeretem és vele akarom leélni az életem, ahhoz nem kell ez az egész.

Megpróbálom megbeszélni vele, hogy most egy polgári szűkkörű, utána vacsi, majd a kicsi után ha marad fölösleges pénzünk akkor egy nagyobb templomi.

2012. júl. 31. 15:12
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Hát akkor ezt megoldottuk:D;D!
2012. júl. 31. 15:27
 17/17 anonim ***** válasza:

1) Öröm hallani, hogy van olyan nő, akinek nem az legfontosabb, hogy elvegyék.

2) Ha az egészből a "végigmulatott" éjszakát sajnálod, akkor az azért gáz...

2012. aug. 9. 20:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!