Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt hiszi, hogy nem szeretem, mert nem akarok hozzámenni! Mit tegyek?
4 éve vagyok együtt a párommal, és 2 hónapos terhes vagyok. Megkérte a kezem és mielőbb el akar venni feleségül. Ez nem is lenne akkora baj, mert mindennél jobban szeretem, de nem akarom, hogy csak azért vegyen feleségül, mert jön a baba. Most már állandó a veszekedés közöttünk, mind ketten makacsok vagyunk, csak a magunkét szajkózzuk. Ő azt mondja, hogy nem szeretem, mert nem akarom hozzámenni, én meg azt, hogy ő nem szeret, mert ha annyira szeretne akkor már hamarabb is eszébe juthatott volna, hogy elvegyen.
Mondtam neki, hogy a baba után is elvehet feleségül ha akkor is úgy gondolja, de a másik hogy mire még megszervezzük az esküvőt már jó nagy hasam lesz, nem tudom végigmulatni az egész éjszakát. Ti mit tennétek? hogy győzzem meg, hogy legyen esküvő a baba után?
Egyik nőnek az a baja, ha nem akarják elvenni, a másiknak meg az, ha el akarják venni.
Én nem bonyolítanám túl, nekem nem kell nagy esküvő. Úgy sem ismerném a felét, aki lejönne (mivel nem tartom a rokonsággal a kapcsolatot), szóval örülnék, ha el akarna venni és túl lennénk rajta mihamarabb.
A kicsi körüli teendők annyira lefoglalnak majd, hogy én a helyedben most mennék hozzá, ha valóban szeretnél a felesége lenni:)
Biztos jobban esett volna, ha előbb kéri meg a kezed, de a pasik már csak ilyenek ("kéretik magukat", aztán meg későn kapnak észbe). De jobb később, mint soha! Ne csinálj ebből hiúsági kérdést, hidd el, nem érdemes, az a fontos, hogy most annál fontosabb neki a leánykérés.
felesleges problémát generáltok, és elbeszéltek egymás mellett.
nem vagdalkozni kell, hanem érvelni. és emberi módon megvitatni a dolgokat.
engem a párom el akart venni feleségül, felhoztam néhány érvet a házasság ellen, és mivel értelmesen, példákkal alátámasztva mondtam el, ezért elfogadta.
mondd el neki, h neked is fontos a házasság, de nem szeretnél várandósan esküdni. pl. tűzzétek ki az esküvő napját az apróság első születésnapjára :) akkor már tuti tudsz mulatni, rá lehet bízni másra is, és nem kell folyton aggódnod.
"tűzzétek ki az esküvő napját az apróság első születésnapjára :)"
szerintem ez rossz ötlet. egy napon csak egy dolgot ünnepeljünk. házassági évforduló+születésnap? felesleges.
mindegyiknek legyen külön napja.
"ő nem szeret, mert ha annyira szeretne akkor már hamarabb is eszébe juthatott volna, hogy elvegyen."
Gondolom viccelsz.Ha úgy érezted,hogy nem szeret,akkor hogyhogy bevállaltad a gyereket? Ha pedig tudod,hogy szeret és feleségül akar venni,akkor mi a gond?Ha tudod,hogy szeret,akkor miért jutott egyáltalán eszedbe,hogy csak a gyerek miatt kellesz?
Beszéljétek meg,hogy a szülés előtti és utáni esküvőnek mi az előnye és hátránya.Szülők lesztek és meg akarjátok fogadni,hogy egy életen át egymással akartok élni.Ehhez képes eldönteni,hogy mikor legyen az eskü,már részletkérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!