Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mit szoltok ehhez?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szoltok ehhez?

Figyelt kérdés

A parom 23 eves, en 19. Tudjuk, meg nagyon fiatalok vagyunk, DE mostanaban egyre tobbszor elojon az eljegyzes, eskuvo, baba tema. A paromon latom, hogy tenyleg nagyon vagyik mar ezek utan, sokszor elemlegeti, hogy 25 evesen babat szeretne tolem, aztan megbeszeltuk, hogy egyelore ezekbol semmi nem lesz mert biztonsagos hatter nelkul nem szeretnenk csaladot alapitani. Az anyagi biztonsag az elsodleges.

Nekem nagyon tetszik a parom hozzaallasa, gondolkodasmodja. Szerintetek ez felelossegteljes gondolkozasmod?

2012. júl. 30. 17:07
1 2
 1/16 anonim válasza:
24%
abszolút!:)
2012. júl. 30. 17:09
 2/16 A kérdező kommentje:
Azt akartam ezzel megkerdojelezni, hogy a fiatalok is tudnak kovetkezetesen gondolkozni? Mert sokan megszolnak a fiatalsagunk miatt:(
2012. júl. 30. 17:15
 3/16 anonim ***** válasza:
Ismerek olyat aki tud, és olyat is, aki nem. Egyénfüggő.
2012. júl. 30. 17:16
 4/16 anonim ***** válasza:
74%

"Azt akartam ezzel megkerdojelezni, hogy a fiatalok is tudnak kovetkezetesen gondolkozni? Mert sokan megszolnak a fiatalsagunk miatt:(" Ez pont az ellentétét jelenti annak, amit szerettél volna. A megkérdőjelezni az ugyanis azt jelenti, hogy "nem hinni" valamit. Nem a fiatalságotok miatt szólnak meg arról ugyanis senki nem tehet, hogy mennyi idős!!

Én sem értem miért írtad ki a kérdést!??

2012. júl. 30. 17:19
 5/16 anonim ***** válasza:
74%
Nem tudod eldönteni, hogy ez felelősségteljes-e?
2012. júl. 30. 17:19
 6/16 anonim ***** válasza:
0%
figyelj, 19 évesek vagyunk, tanulunk, de amint meglesz az anyagi háttér meg a lehetőség, családot fogunk alapítani, viszont ezt akárki megtudja a környezetemben, rögtön jön a leszólogatás, hogy fiatalok vagyunk, nem tudunk gondolkodni. nem értem, miért akkora probléma, ha az ember 22 éves korára családot tervez, ha megengedheti magának. szóval csak hajrá :)
2012. júl. 30. 17:21
 7/16 anonim ***** válasza:
74%
Ez a normális. Vagy már itt nem? :D Olvasok durva történeteket.. Nem értem én se, hogy miért tetted fel a kérdést.
2012. júl. 30. 17:26
 8/16 anonim ***** válasza:
23%
Ne siesd el, ha nem akarsz te is csak egy egyedülálló anya lenni a sok közül. Most játssza a szépet és a jót, elvesz, teherbe ejt, ezzel magához láncol, aztán előjön a valódi énje, elkezd flegmázni, csúnyán beszélni, elcsattan az első pofon stb. Nagyon sok férfi meghülyül az esküvő után.
2012. júl. 30. 17:29
 9/16 anonim ***** válasza:
Sztem eloszor koltozzetek ossze, legyen meg egy biztos hatter. Probaljatok ki kettesben minimum egy fel evig es utana ugorjatok bele az eljegyzesbe meg a tobbibe...
2012. júl. 30. 17:41
 10/16 anonim ***** válasza:
Ráértek még pár évet ezzel..
2012. júl. 30. 18:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!