Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szóltok ehhez a köszönet ajándékhoz? (link)
Szerintem jobb,mint egy mézeskalács. Örülnétek neki?
Egy párnak is kettőt kellene adni,mint a szívből?
Hátha azok válaszolnak,akik értékelik a dolgot.:)
Azzal nincs bajom,ha valaki lehurrogja,csak magyarázza már el,hogy miért.
Szerintem ez a legorsszabb köszön ajándék, mert csak porosodik, nem égetem el, mert sajnálom, aztán mikor elválik a pár akkor kidobom...
Amúgy mi eddig egyetlen egy szuper köszönö ajándékot kaptunk, ami végül is egy emlék a násznépnek.
Ez egy esküvöi újság volt a nászpárról. Telejesen egyszerü A4-s lapokra nyomotatott dolgok, képek az ifjú párrol, események, gyerekortól idáig stb...
Na ez amit eltettem és a képek között örzöm és pont minap vettem elö bele kukkantani.
Szuper dolog, nem felesleges, valahol minden násznéptag szerepel benne. Àrban nagyon kevésböl kihozhatod ha van nyomtatód, ha nagyon egyszerü vagy össze tüzöd, ha extrát akarsz befüzeted müanyag tokba...
Szerintem az ilyen mézeskalács meg a sok porfogó tuti kukában landol egy idö után.
Nem lehurrogásképp, nekem a gyertya az olyan halottas. A halott képe mellett égetnek gyertyát, legalábbis minálunk.
És, hogy javasoljak is valamit (mert könnyű rávágni mi nem tetszik, nehezebb ajánlani valamit helyette) nekem az ifjú pár képével a hűtőmágnes nagyon bejött köszönő ajándékként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!