Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvői tanuként milyen ruhát vegyek fel szeptemberi szertartásra?
"Mert attól, hogy sovány vagy lehet még sz.ar alakod."
Pont ezért írtam, hogy jó az alakom, nem pedig azt, hogy vékony vagyok. :) Amúgy a nővéremnek is jó alakja van a maga súlycsoportjában, van dereka, formás mellei, csak van rajta legalább 40 kiló felesleg, és mivel ő ezt szégyelli takargatni fogja magát egy ósdi ruhával. Így nem szeretném őt túlöltözni se, bár a családunkban elkerülhetetlen, hogy ne nézzenek engem meg, és ne dícsérgessenek, meg csipkedjék a pofikámat, mint egy 3 évesnek, de nem is akarok zsákot húzni magamra, csak azért, hogy inkább észre se vegyenek. Az arany középutat keresem, erre próbáltam itt ötletet találni, de úgy látom ez nem az a hely, ahol megkaphatom. :)
"családunkban elkerülhetetlen, hogy ne nézzenek engem meg, és ne dícsérgessenek"
pff... egy nagy lufi vagy. Majd egyszer kipukkansz, nyugi. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!