Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvői tanuként milyen ruhát vegyek fel szeptemberi
szertartásra?
Miért van a kosztüm kizárva?? Pont azt akartam ajánlani...
Akkor viszont egy kis koktélruhát tanácsolnék, ami persze nem túl rövid.
2012. júl. 30. 15:05
rövid szoknya + kosztüm, muszáj ne légy önfejű ebben a kérdésben, mert később megbánod hogy mindenki jól mutatott a képen csak te lógtál ki a sorból, ez a nap nem rólad fog szólni sztem előbb ezt értsd meg
2012. júl. 30. 15:18
ja és hogy ha van kísérőd, mondjuk a barátod vagy egy fiú rokon akkor az öltözködjön melléd, vagyis az öltönyhöz hasonló színű nyakkendőt és inget vegyen fel mint amilyen a te kosztümöd színe
2012. júl. 30. 15:20
4/15 A kérdező kommentje:
Ezaz, hogy én is jól szeretnék kinézni, ezért nem fogok kosztümöt felvenni. Én is koktélruhában gondolkodtam, de ha azt választom, külföldről kell rendelnem, mert itthon nem sok szépet láttam még. Leragadtak sajnos a szatén anyagnál. Ilyen "egyszerű" Bershka, Zara ruhát meg nem szeretnék. De elég sok alkalmi ruhás oldal van, valamit majd választok.
Nem vagy te kicsit beképzelt, ne is haragudj??
Amúgy meg a kosztüm miért ne lehetne szép?
És az itthon kapható ruhákkal mi a baj??
Jó ég, ilyen rokontól/ismerőstől áldjon engem az ég...
2012. júl. 30. 15:42
6/15 A kérdező kommentje:
Nem tartom magam annak. Az itthon kaphatóakkal az a gond, hogy az olcsóbbak nagyon egyszerűek és majdnem mindenhol csak szatén ruhát lehet kapni, nekem meg az nem tetszik, nem is tetszett sosem. Külföldi weboldalakon sokkal szebbeket lehet ilyen árban találni. 30 ezernél többet nem szeretnék rá szánni, és itthon nem nagyon lehet ennyiért ruhát kapni max. kölcsönözni, a szebbeket legalábbis pl. Royal szalonokból. A kosztümmel az a gondom, hogy szerintem nem az én korosztályomnak való. Van kosztümöm, ami ballagáson volt rajtam, csinos is, de egy sima, unalmas fekete kosztüm szerintem nem esküvőre való, maximum egy főiskolai vizsgára, esetleg színházba.
Hát hallod, vannak elvárásaid. :P
Azért azért ugye tudod, hogy az esküvő nem a tanúról szól?
2012. júl. 30. 15:55
8/15 A kérdező kommentje:
Tudom, de szeretném jól érezni magam a bőrömben, ha már ünneplünk és bulizunk, ezt pedig nem tudnám kosztümben megtenni.
Már nem azért, de belefér az arcod a tükörbe? :D Jó alakom van, egyszerű Zara ruhát nem szeretnék,nyaff, nyaff, nyaff. Valahogy úgy érzem, hogy magadat jóval többre értékeled, mint a nővéred. A nővéred túlsúlyos, neked jó alakod van. Ez a két szó eléggé hangsúlyos a mondandódban. Amúgy meg honnan tudjuk, hogy neked mi a sz.ar áll jól? Mert attól, hogy sovány vagy lehet még sz.ar alakod. Meg már eldöntötted, hogy koktélruhát akarsz, nem? Akkor mi a kérdésed? Hogy milyen színű legyen? Anyám, ha ilyen barátnőm lenne, inkább főbe lőném magam. Még szerencse, hogy az én barátnőm nem ilyen beképzelt p.icsa. :D
28/F
2012. júl. 30. 19:25
És ezerszer inkább túlsúlyos legyen valaki, mint ilyen kis nyafka, beképzelt, kényeskedő kislány! :D
2012. júl. 30. 19:51
Kapcsolódó kérdések: