Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan, aki nem járt senkivel, de házasodni akart? Hogy fogott magának férjet?
Tudom, az a dolgok normális menete, hogy szépen, fokozatosan megismerkedünk, pár hónapot/évet együtt élünk, majd csak aztán jöhet a lagzi. DE! Nekem nincs senkim, viszont férjhez akarok menni! Régen is voltak ilyen házasságközvetítők és működött is a dolog. Fénykép alapján fény derült a másik külsejére, illetve leírták a tulajdonságaikat, illetve, hogy milyen társat keresnek és valaki megszervezte az esküvőt, emiatt nem nézte bőket senki hülyének. A nőnek férj kellett, akiről gondoskodhat, akivel közös otthont teremthet, akinek gyerekeket szülhet, a férfinak pedig asszony kellett a házhoz. Ilyen egyszerű.
Az igaz, hogy ma is vannak társkereső oldalak, de a legtöbben szexpartner keresésre használják ezeket, vagy amolyan "laza kapcsolatot" keresnek, de semmiképp se akarnak komolyan elköteleződni.
Tud valaki kimondottan házasságközvetítő oldalt?
nagyon elba...ltázottan gondolkodsz.
tudod, van egy olyan mondás, hogy sok békát kell megcsókolni, mire valamelyik királyfivá változik. persze ez kicsit gyerekes megfogalmazás, de érthető.
nekem is voltak olyan kapcsolataim, amik valami miatt nem működtek, mert kiderült, h valójában nem illettünk össze. aztán jött egy olyan srác, akivel nem volt kérdés, hogy összeköltözünk, és együtt tervezzük a jövőt.
a személyiséged pont attól tud fejlődni, ha sok embert ismersz meg, és ezáltal tudsz választani közülük.
nekem sosem a férjfogás járt az eszemben, mi több, nem is szeretnék férjhez menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!