Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek hány meghívottból hányan mentek el a lagzira? Nálam elkeserítő az arány.
Összesen kb 140 ember hívtunk meg, ebből lesznek olyan 70-en a lagzin, és még úgy 30-an eljönnek csak a szertartásra. ELég elkeserítő, az étteremben 100 személyt mondtunk, remélem nem lesz baj belőle..
Nálatok, hogy volt?
Mi kb 80 embert hívtunk, csak közeli rokonok és barátok. Ebből kapásból vagy 30 visszamondta, sértődésből. "ha ő jön, akkor én nem megyek" illetve: "ha őt nem hívtátok, akkor én se megyek" indokkal.
Mi is beparáztunk, mert nagyobb volt a hely, mint mi, és mi lesz ha. Ezért mi az utolsó 3-4 hétben szóltunk még több barátnak, hogy ne hari, de a rokonok lehetővé tették, hogy még több barátot hívjunk meg, mint amennyire eredetileg keret lett volna (mindent mi fizettünk, az utolsó szálig) ezért szívesen látnánk őket is. Mindenkinek hozzátettük, hogy NEHOGY hozzanak ajándékot vagy pénzt, egyszerűen csak érezzék jól magukat.
Megmondom őszintén, így sokkal jobban éreztük magunkat, mintha azok a rokonok jöttek volna el, akik lemondták...
"Úgy 30 ember, aki tényleg rokon vayg barát és számítottam rá, de nem tud eljönni, főleg anyagi okokból."
Fura egy emberek lehettek. Mi vadidegeneket nem hívogattunk, viszont ahhoz ragaszkodtunk, hogy akiket szeretünk (rokonok, barátok), akkor is ott legyenek, ha nincsen rá pénzük. Unokatesómnak például én vettem ruhát, hogy csinosan tudjon felöltözni, a nászajándék-listára meg direkt tettem fel filléres dolgokat, hogy azok se érezzék kényelmetlenül magukat, akiknek épp nincs több ezer forintjuk a célra.
26-os: hidd el, sajnos van. Mint már feljebb írtam, egy esküvő ha más városban van, és jó messze, min. 50-60.000,- Ft hogy ketten elmenjünk. Ha összesen ennyi pénzből kell megélni egy hónapban mégis hogy menjek el egy esküvőre???? Bármennyire is szeretem az unokatesómat.
28-as: ez szép tőled. Amikor mondtam u.tesómnak, h nekünk ez anyagilag nem fér bele, ruha, utazás, szállás, nászajándék, stb. annyit nem mondott, h helyet intéz nekünk egy autóban, pedig a srác hozzátartozói pestiek (mi is itt élünk) - vidéken lesz a lagzi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!