Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Nektek hány meghívottból...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek hány meghívottból hányan mentek el a lagzira? Nálam elkeserítő az arány.

Figyelt kérdés

Összesen kb 140 ember hívtunk meg, ebből lesznek olyan 70-en a lagzin, és még úgy 30-an eljönnek csak a szertartásra. ELég elkeserítő, az étteremben 100 személyt mondtunk, remélem nem lesz baj belőle..

Nálatok, hogy volt?

2012. júl. 28. 16:03
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
100%
Sejtem, anyós miért hívott meg mindenkit. Ez felénk is előfordult: mondván, hogy ott volt ennek meg annak az esküvőjén, akivel bár nem áll közeli viszonyba, de az is meghívta, most a gyerekével törleszt minden ilyet vissza. Kollégákat, szomszédot. A szomszédnő lányának az esküvőjén is ott volt a fél falu. A pár nem szólt bele, úgyis a szülők fizették.
2012. júl. 28. 16:35
 22/34 anonim ***** válasza:
Hát ha az előleget elfogadták akkor nem mondhatják le maximum úgy ha visszafizetik nektek. Mindenképp telefonálj.
2012. júl. 28. 16:35
 23/34 A kérdező kommentje:
Úgy 30 ember, aki tényleg rokon vayg barát és számítottam rá, de nem tud eljönni, főleg anyagi okokból. Megértem én, csak sajnálom. A többi 40 ember(20 kolegánk, 20 anyós ismerős) csak úgy meg lett hívva, tudtuk, hogy nem jönnek a lagzira, csak illemből, hogy jöjjenek el a szertarsársa, ha akarnak.
2012. júl. 28. 16:36
 24/34 anonim ***** válasza:
70%
A hiányzó helyeket töltsd fel az itteni válaszadókkal. Biztos szép vegyes társaság lenne.
2012. júl. 28. 16:37
 25/34 anonim ***** válasza:
100%

Mi kb 80 embert hívtunk, csak közeli rokonok és barátok. Ebből kapásból vagy 30 visszamondta, sértődésből. "ha ő jön, akkor én nem megyek" illetve: "ha őt nem hívtátok, akkor én se megyek" indokkal.

Mi is beparáztunk, mert nagyobb volt a hely, mint mi, és mi lesz ha. Ezért mi az utolsó 3-4 hétben szóltunk még több barátnak, hogy ne hari, de a rokonok lehetővé tették, hogy még több barátot hívjunk meg, mint amennyire eredetileg keret lett volna (mindent mi fizettünk, az utolsó szálig) ezért szívesen látnánk őket is. Mindenkinek hozzátettük, hogy NEHOGY hozzanak ajándékot vagy pénzt, egyszerűen csak érezzék jól magukat.

Megmondom őszintén, így sokkal jobban éreztük magunkat, mintha azok a rokonok jöttek volna el, akik lemondták...

2012. júl. 28. 16:48
 26/34 anonim ***** válasza:
75%
Nekem nincs olyan anyagi ok, ami miatt ne menjek el, ha tényleg fontosak nekem és közel állnak hozzám. Ha úgy vagyok vele, hogy nem nagyon érdekel, ha szarul esik nekik, hogy nem megyek el, vagy úgy vagyok vele, hogy jól van hagyjuk már, rájuk nem költök ennyit, mert nem érdekelnek annyira, akkor nem megyek el.
2012. júl. 28. 17:28
 27/34 anonim ***** válasza:
62%
70 meghívottból 48 jön. Külföldön lesz az esküvő, ezért mondták le olyan sokan.
2012. júl. 28. 17:31
 28/34 anonim ***** válasza:
70%

"Úgy 30 ember, aki tényleg rokon vayg barát és számítottam rá, de nem tud eljönni, főleg anyagi okokból."

Fura egy emberek lehettek. Mi vadidegeneket nem hívogattunk, viszont ahhoz ragaszkodtunk, hogy akiket szeretünk (rokonok, barátok), akkor is ott legyenek, ha nincsen rá pénzük. Unokatesómnak például én vettem ruhát, hogy csinosan tudjon felöltözni, a nászajándék-listára meg direkt tettem fel filléres dolgokat, hogy azok se érezzék kényelmetlenül magukat, akiknek épp nincs több ezer forintjuk a célra.

2012. júl. 28. 18:00
 29/34 anonim ***** válasza:
22%

26-os: hidd el, sajnos van. Mint már feljebb írtam, egy esküvő ha más városban van, és jó messze, min. 50-60.000,- Ft hogy ketten elmenjünk. Ha összesen ennyi pénzből kell megélni egy hónapban mégis hogy menjek el egy esküvőre???? Bármennyire is szeretem az unokatesómat.

28-as: ez szép tőled. Amikor mondtam u.tesómnak, h nekünk ez anyagilag nem fér bele, ruha, utazás, szállás, nászajándék, stb. annyit nem mondott, h helyet intéz nekünk egy autóban, pedig a srác hozzátartozói pestiek (mi is itt élünk) - vidéken lesz a lagzi.

2012. júl. 28. 19:36
 30/34 anonim ***** válasza:
100%
50-60 ezerből körbe vonatozod az országot. Nyilván nem egy héttel előtte szóltak, hogy hékás esküvőre kéne jönni.
2012. júl. 28. 20:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!