Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Arany karikagyűrűt hogyan kicsinyítenek le? Kivágnak belőle? Amit kivágnak, azt elkönyvelhetem veszteségnek?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 19. 20:17
1/12 anonim válasza:
Ékszerésznél. Amit kivágnak belőle, azt megkapod, mert az is a te tulajdonod. Törtaranyként tudod értékesíteni, ha akarod.
2/12 anonim válasza:
Az ékszerészek is 10%-os aranyveszteséggel dolgoznak átalakításkor, úgyhogy azt a pici darabot elkönyvelheted veszteségnek.
3/12 anonim válasza:
Attól függ, mennyit vetetsz be. Ha mondjuk 1 millimétert akkor azt nem fogják neked zsepiben odaadni....de ha már fél centit, azt már kérheted.
4/12 A kérdező kommentje:
CSak ez a kivágásos módszer létezik? Hallottam valami tömörítésről is.
2012. ápr. 19. 20:29
5/12 anonim válasza:
mi amikor vettük ott azonnal kicsinyitettünk rajta és valamivel kevesebbet kellett fizetnünk az eredeti áránál, utólag nem tudom hogy van
6/12 anonim válasza:
Nekem mondjuk nem hiányozna az a pár mm.
Mármint nekem maga a gyűrű a fontos, pl. főleg ha jegygyűrűről van szó, az ujjamra húzva hordom, nem eladni akarnám, tehát rohadtul nem érdekelne hány grammos és vettek-e el belőle, meg hogy veszítettem-e pár g aranyat..........nem eladni akarom, hordani. Tehát csak nyerhetek vele, ha pont jó lesz az ujjamra. Nem garasoskodnék pár mm-en az tuti.
7/12 Snapette válasza:
Attól függ, mennyivel kell kisebb legyen. Ha csak kicsivel, akkor összenyomják, ha sokkal, akkor vágnak belőle, de a darabot megkapod.
8/12 anonim válasza:
Nekem 2 mérettel vették kisebbre a gyűrűmet, nem kaptam meg a darabot, bár kezdeni sem tudtam volna vele semmit, tuti elhagyom hazáig :)
9/12 A kérdező kommentje:
Ha csak 1 grammot vesz ki,és nem adja vissza, az már kb. 13.000 ft-os veszteség, ennyiért árulják az arany grammját mostanság. Nekem nem mindegy.
2012. ápr. 20. 12:29
10/12 anonim válasza:
Akkor szólj az ékszerésznek, hogy kéred azt a mm-t egy ékszeresdobozkában. Ha megtalálod benne egyáltalán, el tudod adni majd 13 ezerért.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!