Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek hány meghívottból hányan mentek el a lagzira? Nálam elkeserítő az arány.
Összesen kb 140 ember hívtunk meg, ebből lesznek olyan 70-en a lagzin, és még úgy 30-an eljönnek csak a szertartásra. ELég elkeserítő, az étteremben 100 személyt mondtunk, remélem nem lesz baj belőle..
Nálatok, hogy volt?
Egy esküvő+lagzi, ha nem abban a városban van, ahol a meghívott él 50-100ezer Ft-ba kerül egy családnak. Ezért nem mennek el. Ilyen kiadást ma már egy átlagos család nem tud vállalni. 2 esküvőt mondtunk vissza a nyáron emiatt.
Hívj meg azok közül embereket a vacsorára, akiket csak a szertartásra hívtál volna meg, hátha közülük van, aki szívesen elmegy a lagziba. Hívd fel őket és mondd meg nekik, h ha van kedvük szeretettel látod őket a vacsorára is, mivel van, aki nem tud eljönni. És h 2 napon belül kéred, h jelezzenek vissza. Ha nem szól, hívd fel. Nincs ebben semmi ciki.
Illetve egyeztess az étteremmel (még előtte, jóval), h nem jönnek annyian. Mert ők a nagy létszámra fognak készülni, arra veszik meg az alapanyagot, arra készül személyzettel és ha nem szólsz jóval előtte bizony ki fogja veled fizettetni (szerintem jogosan). A kaját megkapjátok, ne izgulj, de ti mit csináltok annyival??? Beszélj az étteremmel még időben!!!!
Először kellett volna letisztázni, hogy hányan lesztek, és utána választani éttermet hozzá.
Azt meg végképp nem értem, hogy az anyósod kollégáit, barátait miért hiányolod az esküvődről. Én akkor kapnék frászt, ha igent mondanának. Így is egy vagyon manapság az esküvő, ne vadidegeneket kelljen már vendégül látnom!
11-es vagyok. Most olvastam, h ilyen nehezen ment bele az étterem. Mindenképp beszéljetek velük, és ha nekik ez így nem jó, keressetek másik helyszínt.
Előtte (mielőtt meghívtátok pl a külföldön élőket, kollégákat) fel kellett volna mérni, h el tudnak e jönni, nem pedig a vaskos naszajandek reményében meghívni őket.
Az anyósod meghívta a kollégáit? Mégis mi a fenének? Egyáltalán mi az, hogy meghív valakit?
A meghívókat nektek kell elküldeni, és összeállítani, kit akartok ott látni.
ANyósom ragaszkodott hozzájuk, mert úgy illik. Én nem bántam. úgyis tudtam, hogy nem fognak eljönni. De 100 emberre számítottam. Annyi lett volna csak a rokonság és barátok. De sokan nem tudnak eljönni.
Amúgy, senki se hívtam csak a szertartásra, mindenki egyforma meghívót kapott, rábízva a döntést, hogy hova tud eljönni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!