Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leánybúcsúra kiket szokás meghívni?
Főleg lányokat (meg egy-két chippendale-fiút)!
A lagzi-meghívásnak semmi köze nincs a leánybúcsúhoz.
Az utóbbi egy haveri buli, a lagzi meg inkább családias!
Nem tudom nekem az olyan furcsa,hogy olyan is meg van hívva, aki nem lesz ott a lagzin.
Szerintem totál kellemetlen egy olyan szitu, amikor önfeledten, kicsit piásan tervezgeti a társaság egy része,hogy milyen lesz a lagzi, aki meg nincs meghívva, az hallgat nagyokat!
Nekem a legszűkebb, legjobb barátnőim voltak ott. 10-en voltunk és bőven elég volt. Én nem láttam értelmét,hogy olyat is meghívjunk, aki mondjuk a férjem barátjának a felesége, de kb. évente egyszer beszélünk!
Köszi! Mindenkinek ment a zöld kéz!
Nekem is azok az aggályaim, hogy nem ciki-e CSAK a leánybúcsúra meghívni valakit, sőt, olyat meg nem meghívni, akit a lagziba meg meghívtunk.
De akkor asszem csinálok egy jól definiálható megkülönböztetést: a lagzi az lagzi (ahol rokonok vannak, meg olyanok, akiket meg kellett hívni stb.), a leánybúcsú meg olyan lesz, mint egy buli, és azokat hívom meg, akikkel amúgy is bulizni mennék - függetlenül attól, hogy hivatalosak-e az esküvőre vagy sem.
Köszi még egyszer!
Általában azokat szokás, akikkel a lagziban is együtt akarsz bulizni!
De hívhatsz bárki mást is, csak az meg furán veszi ki magát, hogy őket nem hívod meg a lagziba...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!