Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adjunk pluszban pénzt, ha a pár ajándékkérése olcsóbb, mint amit szántunk?
Figyelt kérdés
Nem volt ajándéklista meg semmi így kérdeztük lesz-e menyasszonytánc, amire nem kaptunk egyértelmű igent. Végül kinyögték, hogy egy szendvicssütőnek örülnének. Namármost az max 10ezer, mi 30at szántunk. Ilyenkor adjuk oda a plusz pénzt vagy az ajándék elég? Táncnál bedobnánk azt a plusz 20at, az jó?2012. júl. 25. 20:24
1/11 anonim válasza:
Én menyasszony táncra vennék 10 ezer Ft.-ért sorsjegyet, vagy feladott lottó számla sem rossz.
3/11 anonim válasza:
1. De hát azzal nem adsz nekik semmit.
4/11 anonim válasza:
Csak lehet, hogy a nyertes ötös lottót.
5/11 anonim válasza:
Lehet. De az esélye a nullával egyenlő.
6/11 anonim válasza:
Lottót adni nászajándékba? Ablakon kidobott pénz neked, neki meg egy halom papír. Max lenne 1-2 2db találatosa, nyerne 1000 forintot a 20ezerért vett lottóból. Na bumm...
7/11 anonim válasza:
Jól van na csak egy ötlet volt. Mondjuk a nagy pénzt úgyis borítékba kapják meg. Meg az is több mintha nem is lenne menyasszonytánc.
8/11 anonim válasza:
Azért egy proént megér. :) Én hallottam már olyan párról, akik menyasszonytáncra kaparós sorsjegyeket kértek! :)
Mondjuk lehet, hogy egy kicsit megütne a guta, ha pont akkor ajándékoznám el a megjátszott számaimat, amikor nyernék vele, dehát ez van. :)
Ha tényleg szeretnétek, akkor persze, adjátok oda a fennmaradó összeget (+ egy lottószelvényt, mondván, hogy "hátha") :))
9/11 anonim válasza:
Igen, én a helyetekben odaadnám a "plusz" pénzt, hiszen szerintem ők is tisztában vannak vele, mennyibe kerül egy szendvicssütő. Bár ez attól is függ, milyenek az anyagi körülményeik, ha jómódúak, akkor lehet, hogy "direkt" kértek kisebb volumenű ajándékot, hogy ne legyen nagy a kiadásotok. Viszont én sem sorsjegyet sem lottót nem vennék, én őszintén szólva nem is örülnék, ha mi azt kapnánk...
10/11 anonim válasza:
Nem, ne tedd.
Az, hogy te mit szánsz, az a te akaratod, az, hogy ők mit kérnek, az övék. Ha a szendvicssütőre te rátukmálsz még X ezer forintot, az csak neked jó, mert a te akaratod teljesül, ők viszont esetleg megalázva érzik magukat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!