Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert szolnak meg ezert?
Azt kell tudni rollunk, hogy en(lany) 19 eves vagyok, a parom 22. harom eveegyutt vagyunk, 2 eves evfordulora foglalogyurut kaptam.
Iden erettsegiztem. Mindenkitol azt hallom, hogy miert kotom le magam ilyen fiatalon, kapne ezer mast stb. DE en ha szeretem a parom mar 3 eve, fel eve egyutt is lakunk, es ha jol megy akkor miert oktat ki mindenki?
Tudom hogy fiatal vagyok de mindenki szerint erettebb vagyok a korosztalyombelieknel...
Na most gond, ha vagyom eskuvore, gyerekre, egy igazi csaladra?Tul fiatal vagyok hozza? Anyagiak nem szamitanak.
Az anyagiak egészen addig nem számítanak, amíg otthon laksz a szülőknél, van fedél a fejed felett, fizetik a villanyszámládat, és ha megéhezel, csak a hűtőig kell elsétálnod, és abból ingyen kiveheted, amit megeszel.
Amúgy majd fognak számítani az anyagiak...
Bocs, ha megzavartam a rózsaszín ködöt.
Hiába vagy érett és érzed úgy, hogy megtaláltad az igazit, azt azért be kell látnod, hogy bár nem vagy anyagias, egy ennyire komoly kapcsolatot mégis meg kell valahogy alapozni. És ehhez pénz kell. Mert gondolom nem a híd alatt akartok lakni.
Amennyiben nem akartok a szülők és senki nyakára telepedni, akkor most még tanuljatok tovább, utána keressetek munkát, éljétek ki magatokat, gyűjtögessetek, szóval alapozzátok meg a közös életeteket. Nos, majd ezután, 2-3 év múlva jöhet az esküvő, gyerek.
26 éves korom előtt engem 3X is megkértek. Áldom az eget, hogy nemet mondtam mindegyiküknek. Ha a mostani párom megkér, neki igent fogok mondani.
Korral változik az igény is. Történnek meglepetések az életben.
De az a legfontosabb, hogy azt tedd amit te akarsz, mert nincs annál roszabb, hogy ha azon rágod magad 10 év múlva, hogy bárcsak akkor máshogy döntöttem volna...
Már az alapfelvetésnél látszik, hogy gyerek vagy még. Az egyik legfontosabb dologról, a pénz jelentőségéről nem tudsz reális fogalmat alkotni. Azért oktat ki mindenki, aki körülötted van, mert látják ugyanezt. Igen, 19 évesen RETTENTŐEN bölcsek tudunk lenni. És 20 évvel később meg majd a fejünket fogjuk miatta.
Nos, hogy még egy nyomós okot mondjak, ami miatt egy 22 évessel ne kösd össze az életed: neki még biztosan korai. El fog múlni a rózsaszín köd, és hirtelen rá fog döbbenni, hogy ő még sok mindent ki akar próbálni, akar még csajozni, túl fitalon kötötte le magát.
Te meg majd ott állsz a szakajtónyi gyerekkel és töprengsz, hogy végzettség, munkatapasztalat nélkül hogyan tovább.
Bakker, ma már egy lánynak nem kell férjhez mennie 19 évesen, miért cseszik ki magával bárki is szándékosan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!