Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert szolnak meg ezert?
Azt kell tudni rollunk, hogy en(lany) 19 eves vagyok, a parom 22. harom eveegyutt vagyunk, 2 eves evfordulora foglalogyurut kaptam.
Iden erettsegiztem. Mindenkitol azt hallom, hogy miert kotom le magam ilyen fiatalon, kapne ezer mast stb. DE en ha szeretem a parom mar 3 eve, fel eve egyutt is lakunk, es ha jol megy akkor miert oktat ki mindenki?
Tudom hogy fiatal vagyok de mindenki szerint erettebb vagyok a korosztalyombelieknel...
Na most gond, ha vagyom eskuvore, gyerekre, egy igazi csaladra?Tul fiatal vagyok hozza? Anyagiak nem szamitanak.
Hallgass az eszedre és a szivedre. Te életed más nem dönthet helyetted.
Sok boldogsàgot!
Mi az a foglalógyűrű? Ki foglal le/el kit? Nem értem. Vagy ez az eljegyzési gyűrű? Akkor viszont omg!!
Te tudod, mit akarsz az élettől. Gondolom, csak érettségid van. Ha van. 20 évesen szülsz egy gyereket, majd még párat. Ekkor leszel kb. 25. Semmi végzettség, semmi munkatapasztalat, 35-40 éves korodra megnőnek a gyerekek, már nem kell őket pátyolgatni, nem lesz rád szükségük, mert otthon se lesznek. Középsuli, fősuli, koli, bulik, pasizás/csajozás, stb. Mihez kezdesz akkor magaddal?
Fú de dühös votam, mikor 19 évesen nekem is azzal jöttek, hogy még ezer másikat is találok. Hogy én érettebb vagyok meg stb.
Aztán meg igazuk is lett. Jézusom, még jó hogy nem mentem hozzá az akkori barátomhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!