Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Csak én idegeskedem túl a dolgot?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én idegeskedem túl a dolgot?

Figyelt kérdés

Kivittük a minap a meghívókat. És nem hogy örültek volna a rokonok, inkább mindenbe belekötöttek.

"Miért csak vacsora lesz? Én táncolni is akarok!"

"Miért kell 40 km-re szervezni a vacsorát? Miért nem jó nektek helyben?"

"Miért nem jön a fotós? Rólunk akkor nem is lesznek profi képek?" (ezt a koszorús lány mondta)

Így is tiszta ideg vagyok. 40 km-re a templomtól lesz a vacsora megtartva, mert sikerült egy olyan étterembe helyet foglalnom, ami egy kuriózum. És mi nagyon szeretjük.

De sajnos nem sikerült elintézni a buszt, így mindenkinek saját kocsival kellesz jönnie, előre félek, hogy mi lesz ha ezt megmondjuk. Egy családnak így 220 km az út oda vissza, a többeknek csak 80. Tudom, hogy drága az üzem anyag, na de egy életben egyszer van esküvőm. (Ha elválunk nem szeretnék többször esküdni) Egyszer csak megengedheti az ember, hogy utazik. Nem?

2012. júl. 23. 13:24
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
60%
Card le őket. Ez a ti napotok, úgy szervezzétek, ahogy nektek a legjobb. Akinek ez nem tetszik, nyugodtan maradjon otthon.
2012. júl. 23. 13:26
 2/34 anonim ***** válasza:
61%
Fogd fel úgy, hogy legalább lemorzsolódik a felesleg, és csak azok maradnak, akiknek tényleg fontosak vagytok ;)
2012. júl. 23. 13:31
 3/34 anonim ***** válasza:
87%
Lehet, hogy a ti napotok, de nagyon szar dolog így megutaztatni a násznépet.
2012. júl. 23. 13:33
 4/34 anonim ***** válasza:
66%

Mi pont ezért nem tudunk összeházasodni a párommal. Kedves mami mindent kitalált, hogy az ő fiának mikor, hol és hogyan lesz az esküvője. Nekünk nem tetszik az ő verziója, így úgy döntöttünk saját esküvőnket mi fogjuk kifizetni, de erre még kell várnunk egy évet.

Lányunkat szerettük volna megkeresztelni, de nem tudtuk, mivel a kedves mama abból akkora cirkuszt csinált, hogy jobbnak láttuk lemondani. Az egy éves szülinapján is jelenetet csinált, mert az én mertem (anya) mertem neki tartani. Megpróbált totál lejáratni mindenbe, jól rányomta a hangulatot a "bulira".

Krivánom nektek, hogy nagyon jó esküvőtök, házasságotok legyen és úgy ahogy ti szeretnétek. Ez a ti döntésetek. Állítsátok le a vendégeket, mert elnyomhatja a hangulatotokat.

2012. júl. 23. 13:34
 5/34 anonim ***** válasza:
91%
Most már nem tudsz mit csinálni.Megszerveztétek úgy,ahogy nektek tetszik.Nem kell csodálkozni,ha valakinek más a szép,más a tökéletes és máso az elképzeléseik.Szerinted egy életben egyszer belefér a benzinpénz plusz a nászajándék.Ezt a családok majd maguk eldöntik pénztárcától függően,az ő döntésüket pedig neked kell majd elfogadni.
2012. júl. 23. 13:35
 6/34 anonim ***** válasza:
57%
Hát ez azért furcsa egy szervezés....
2012. júl. 23. 13:39
 7/34 A kérdező kommentje:
Hidd el nagyon ki vagyok, hogy nem kaptuk meg a buszt, biztosan kell valaki másnak is. De én nem tudom hová szervezhettem volna a vacsorát. Mert ami még itt van lehetőség: kastély a roma telep mellett (ez jó lenne, mert max 40 fő a befogadása, és csak 20-an lennénk, de rengeteget kellene dekorációra költeni, székeket kellene bérelni, éttermet keresni, ahonnan ételt lehet rendelni), vagy a központi faluháza, ami 200-300 fős (ott elveszne az én 20 fős násznépem, ráadásul itt is étel és dekoráció a kérdés).
2012. júl. 23. 13:39
 8/34 A kérdező kommentje:

Miért furcsa?

És aki 300-400 esetleg több ezer km-ert utazik egy esküvőre?

Kérlek mondjátok már el, hogyan lenne jó, mert én már nem tudom.

2012. júl. 23. 13:40
 9/34 anonim ***** válasza:
89%

Én is messzire tettem az esküvőmet viszont biztosítottam mellé mindent a jó közérzetért ..... kisbuszokat, autókat szereztem a benzint mi álltuk, szállást mi álltuk (hogy legyen hol pihenni hisz esküvőhöz hozzá tartozik az italozás is, és nem részegeskedésig gondolom de az hogy maguknak fizessék az összes költséget és még nem is ihatnak pár kortyot sem az ebéd alatt, mert valahogy haza is kell érni....

ráadásul csak egy ebéd miatt (buli nélkül) ennyit utazni, fárasztó.....

Igaz hogy a te napod de önzőnek nem kellene lenni, azért van az esküvő utáni cécó mert szeretnéd megosztani az örömödet mással de így neked lenne kedved???

2012. júl. 23. 13:47
 10/34 A kérdező kommentje:

De ott nincs szállás lehetőség, se táncolási lehetőség, az étterem pedig este 10-ig tart nyitva.

Még kérek árajánlatot egy két cégtől busz ügyben.

Mi egy faluban élünk, a közeli (15 km) városban nem ismereke éttermet ahová tudtunk volna menni. Nem tudom hol milyen a hangulat és a koszt.

Van kettő a környező falukban, de az egyik csak pénz lehűzős, a másiknak ehetetlen e kosztja.

Ez az egy étterem van aminek a hangulata is jó és az étel is jó. Én nem tudok táncolni semmilyen szinten, már többször megszégyenültem miatta, nem akarok táncos esküvőt. Így az is kizárva. Na mosta nép nagy része nem fogyaszt alkoholt, tehát a buli is kizárva.

De mondom ha kell szívesen utána nézek még a busznak. De a mai világban 40 km tényleg ilyen sok?

2012. júl. 23. 13:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!