Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes nekilátni tervezni pár dolgot, ha még eljegyzés sem volt? Tényleg csak tervezés szinten.
Eljegyzés előreláthatólag még idén, és esküvő1-1,5 év múlva lesz, ez tuti.
Már most akkora lázban égek, hogy egy pár apróságot már tervezgetnék. Pl. meghívó kinézete, helyszínek, személyek a szolgáltatásokhoz, vendéglista, zenék, csokrok és torta ötletek.
"ez tuti" az életben semmi nem tuti.
Tervezgetni lehet, fejben. De mire odaérsz, már nem is lesz annyira fontos, mert megszokod.
lehet kicsit off leszek: engem nagyon foglalkoztat hogy mikor kéri meg a párom a kezem, sosem beszél róla, amit megértek, mindig csak annyit mond: ha eljön az idő akkor majd megtudom:D és ez jobb is (durcisan nem így gondolom:D) mintha tutira elmondaná. Addig még sok víz lefolyik a Dunán, szerintem felesleges ennyire tervezni, max nézegess képeket, meríts ötleteket! :)
Ja még valami: [link]
Négy esküvő részeit is megnézheted:D szerintem sok ötlet van benne, meg mit ne csinálj az esküvődön:D
22L
Ha ennyire lázban égsz akkor miért vártok annyit? Amúgy meg kár túl előre tervezgetni mert még az esküvő előtt pár hónappal is lehetnek igen komoly változások mint nálunk. Pl. augusztusban lesz nekünk és nagyon sokan lemondták a családunkból így a vacsora helyszíne is változik.Erre mi pl nem számítottunk. A felére csökkent a létszám.40ból jó ha 15-20 ember lesz. Akik még januárban "éltek haltak" az esküvőnkért ma már nem jönnek, akik felajánlottak segítséget azok már nem is beszélnek velünk. ( ezekre a két bátyám és családja a példa) . Előre el volt tervezve mennyi koszorúslány lesz a tesóim lányai, akiknél én is az voltam, most lemondták. Először húzták halogatták a ruhaválasztást most már nem is jönnek. Először egy termet béreltünk, szakácsot, segítőket, székszoknyát, terem dekort, zenészt, de mivel kevesen leszünk így egy jó hírű étterembe megyünk amiért ezeket le kellett mondani.És a kedves testvérkém aki a párom tanúja is lett volna az államvizsgám előtt két nappal közölte mikor nem ezzel kellett volna foglalkoznom, sírnom, kiakadnom hanem a diplomával.Gondolhatod hogy tanultam ilyen körülmények közt.És olyan emberekben csalódtam akik miatt tűzbe tettem volna a kezem.
Szóval én azt mondom nagyon ráérsz a tervezéssel.
Lehet, de mégis minek?
Hogy a következő másfél-két évben minden áldott napotokra rányomja a bélyegét a tüllmasni, székszoknya és meghívópapír? A kapcsolatotok önmagában talán nem nyújt elég örömet és beszédtémát...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!