Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt a zenét szeretném az esküvőmre, úgy hogy az egész szertartás alatt szóljon. Egyrész érdekelne, hogy kinek tetszik, másrész szóljak nagymamáknak ilyesmiknek, hogy ilyen zenére készüljenek?
http://www.youtube.com/watch?v=mfT1A5Caq84
Hogy ne kapjanak nagy sokkot? Mindenképp ezt vagy egy hasonló stílusút fogok választani.
Szerintem a lassú részek meg 3:31- től teljesen jó...
Pedig nekem nagyon nem stílusom!
Szerkeszd bele azokat és így még nagymamák sem kapnak tőle sokkot!
A ti esküvőtök, nektek kell, hogy megfeleljen!!!
fúú, nem semmi, milyen emberek vannak! ezt az előző válaszolókra írom. nevetségesek! :/
direkt nem olvastam el a véleményeket, hogy ne befolyásoljanak, csak most, miután megírtam a kommentet.
azért is hallgattam meg 3-szor, mert elsőre szokatlan hangzása van, de ez nem gond, csak pont emiatt kellene, hogy barátkozzanak a nagyszülők - és azok, akik nem ismerik, hogy milyen stílusú zenét szerettek - a hasonló hangzású zenével, mert másodszorra, harmadszorra hallgatva már egész más, vannak benne nagyon is finom, művészi részek, igényes zene ez a vadabb részeknél is, és különben is, ma már nem szokatlan az ilyesmi sem, tényleg nagyon rendben van ez a szám, az se igaz, hogy ne lenne esküvőre való, szerintem abszolút egyben van, sőt, mindenki akkor lenne meglepődve, azok közül, akik jobban ismernek titeket, ha valami olyan stílust választanátok, amit nem igazán hallgattok.
és tökéletesen igazad van, nem kell, hogy megfelejetek senkinek sem, ez a ti esküvőtök lesz, a vendégeknek, mindegy, hogy közvetlen családtagok, vagy csak jó ismerősök, kötelességük tiszteletben tartani a választásotokat, és egy normális, kulturált ember nem is tenne becsmérlő megjegyzéseket rá az esküvő után sem, legfeljebb annyit mondana, ha kérdeznék utána, hogy nem az ő stílusa, de hát mindegy, csakis kizárólag az számít, hogy az ifjú párnak jó legyen. ez a ti napotok, minden úgy kell legyen, ahogy azt ti tökéletesnek, szépnek érzitek, nem a mások igényeit figyelembe venni.
az sem igaz, hogy emiatt ne lenne megható egy esküvő, amíg hallgattam, visszagondoltam a legutóbb látott esküvőre, egy barátnőm ment férjhez, őket képzeltem el, hogy ez a zene szól az esküvőjükön, és ugyanúgy meghatódtam volna, mint akkor, ez semmit nem befolyásol!
a tesómék esküvőjén is a hagyományostól eltérő zene szólt, egy Metallica átdolgozás volt a bevonuló zenéjük a Nothing Else Matters, elképesztően gyönyörű volt, és az esküvői ebéd alatt is végig azok a zenék szóltak, amiket ők szeretnek, pl. Vangelis, Mike Oldfield, Pink Floyd, Nashville, rockosabb számok is, sok előadónak a nevét sem tudom, de senkinek eszébe nem jutott volna őket kritizálni emiatt, egyértelmű, hogy azok a zenék szólnak, amiket ők szeretnek, ezáltal azok is megismerhették őket jobban, akik nem olyan közeli rokonaik, ismerőseik.
Szóval ne foglalkozz az ellenvéleményekkel, nyugodtan válasszátok ezt a zenét, vagy bármit, ami tetszik, az a ti napotok lesz.
És sok boldogságot! :)
ui.: én sem pontoztam le senkit.
http://www.youtube.com/watch?v=trRERPSrq8Q&feature=fvw
ha valami ilyen helyen lesz az esküvőd simán belefér, de egy polgáriesküvőn a városházán vagy hol na oda nem illik nem azért mert, hogy húúú milyen zene, hanem azért mert tök más a hangulata a helynek. szerintem, mások véleménye am meg ne nagyon érdekeljen te esküvőd te tudod, hogy mi jó neked, ha vmi rokon meg megsértődik az ne érdekeljen, neki örülnie kellene inkább hogy neked így tetszik és így vagy boldog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!