Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Kinek hány fős esküvője volt?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek hány fős esküvője volt? Sokan visszamondták a meghívást?

Figyelt kérdés
Ahogy közeledünk, egyre többen mondják vissza, kezdek aggódni! Tudom, hogy nem a létszámtól függ a hangulat, de minden egyes visszamondást egy kicsit szívemre veszek.
2012. júl. 19. 13:43
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
45 főt hívtunk, ebből 45 jött el az esküvőre, a lagzit ketten mondták csak vissza!Nagyon jó hangulatú esküvőnk volt! :)
2012. júl. 19. 17:43
 12/17 anonim ***** válasza:
75%

Mi 130 fősre tervezetten voltunk, de jó, ha 90 ember ott volt. Bár megértem, mert a pár nem csak kifejezetten közeli emberek hívott el, hanem szegről-végről szedtek mindenkit össze, és tényleg megterhelő lehet egy esküvő, főleg, ha a szezonban közeli rokonok is esküsznek és akkor már inkább rájuk megy az ajándék pénz.

Nekünk konkrétan nagyon sokba került ez az esküvő, mert egy ideje nem járunk ilyen alkalmi helyekre, ráadásul közben én kifogytam minden régi alkalmi ruhámat, a párom meg "kihízta" (inkább kiizmosította magát belőlük) az öltönyét, ingjeit , ráadásul nem is tudtunk neki akármilyet venni a turiban meg a kínaiban, mert nem az a méret kategória, hogy akármi jó legyen rá. Ami vállban, combban jó, az általában akkora hasban is, mintha mindent Piedonéra szabtak volna. Ezen kívül 340 kilométert autókáztunk, mivel elég közeli rokon azért illik kitömni a borítékot is.. Nekünk egy 100as ban benne volt a dolog, igaz nem egyszerre, mert nem az utolsó pillanatban szóltak, ezért január óta jártunk a ruhák után is például, sikerült féláron is vásárolni, de gondolom milyen jó, mikor vinni kell a két gyereket is, akik évente 8 centit nőnek és kivillan a boka a tavalyi öltönyből.

2012. júl. 19. 17:52
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

5 azaz öt fős

tök ingyen volt

2012. júl. 19. 18:12
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
CSak 4-en voltunk: mi meg a tanúk.
2012. júl. 19. 18:48
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Tavaly voltunk baráti pár esküvőjén. 65főből 7en visszamondták. Szegényeknek ez is már nagyon rosszul esett, hát még amikor a maradékból is csa 28an voltak ott, a többiek nem is szóltak.:S

Igazából ez is a pár "hibája" is volt,ha lehet ilyet mondani, mert nem a távolabbi ismerősöket kellett volna hívni akiknek ez nem fontos.

így is jó volt a hangulat, csak hatalmas pofáraesés és pénzügyileg is nagy minusz volt.

2012. júl. 19. 18:59
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
mi 75-80 fővel számoltunk, aztán olyan 55-re fizettük ki a menüt, de mint kiderült, 3 nappal előtte lemondta a férjem egyik unokatestvére a párjával, és AZNAP reggel két munkatársa nemes egyszerűséggel nem ment el a megbeszélt helyre a többiekkel, így ők sem jöttek. Úgyhogy végül olyan 56-an lettünk zenészekkel együtt, de baromi jó buli volt :) ne izgulj, jó lesz így is :) én is féltem, de nem is bántam ott, hogy nem voltak többen.
2012. júl. 20. 12:15
 17/17 anonim ***** válasza:
Mi kb 180 főt hívtunk meg, az esküvő előtti héten végig telefonáltunk mindenkit, 142 fő mondta,hogy eljön. Az esküvő napján kb 15 fő nem jött el a 142-ből, úgy hogy volt aki előtte nap szólt, volt aki aznap üzent valamelyik rokonnal, hogy nem tud jönni. Ilyenkor már nem tudod azt mondani, hogy csak 130főt fizetek, mert az étterem már megrendelte a kaját. Én azt tanácsolom mindenkinek 5-10 fővel mondjon kevesebbet az étteremnél, és kérje azt hogy 10 fővel többre terítsen, hátha mégis eljön valaki. (egyébként nálunk ezt a vőfély külön kérte, mert azt mondta, hogy többször előfordult, hogy mégis "meglepetésként eljött valaki, és nem volt helye, ami elég ciki)Szóval inkább terítsenek több főre, mert azt lehet mondani az étterembe, hogy 10 fővel többet fizetek,de azt nem hogy kevesebbet, mert mégsem jöttek el. A kaja, meg tuti hogy elég lesz, azon nem kell aggódni.
2012. aug. 2. 12:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!