Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek hány fős esküvője volt? Sokan visszamondták a meghívást?
Mi 130 fősre tervezetten voltunk, de jó, ha 90 ember ott volt. Bár megértem, mert a pár nem csak kifejezetten közeli emberek hívott el, hanem szegről-végről szedtek mindenkit össze, és tényleg megterhelő lehet egy esküvő, főleg, ha a szezonban közeli rokonok is esküsznek és akkor már inkább rájuk megy az ajándék pénz.
Nekünk konkrétan nagyon sokba került ez az esküvő, mert egy ideje nem járunk ilyen alkalmi helyekre, ráadásul közben én kifogytam minden régi alkalmi ruhámat, a párom meg "kihízta" (inkább kiizmosította magát belőlük) az öltönyét, ingjeit , ráadásul nem is tudtunk neki akármilyet venni a turiban meg a kínaiban, mert nem az a méret kategória, hogy akármi jó legyen rá. Ami vállban, combban jó, az általában akkora hasban is, mintha mindent Piedonéra szabtak volna. Ezen kívül 340 kilométert autókáztunk, mivel elég közeli rokon azért illik kitömni a borítékot is.. Nekünk egy 100as ban benne volt a dolog, igaz nem egyszerre, mert nem az utolsó pillanatban szóltak, ezért január óta jártunk a ruhák után is például, sikerült féláron is vásárolni, de gondolom milyen jó, mikor vinni kell a két gyereket is, akik évente 8 centit nőnek és kivillan a boka a tavalyi öltönyből.
Tavaly voltunk baráti pár esküvőjén. 65főből 7en visszamondták. Szegényeknek ez is már nagyon rosszul esett, hát még amikor a maradékból is csa 28an voltak ott, a többiek nem is szóltak.:S
Igazából ez is a pár "hibája" is volt,ha lehet ilyet mondani, mert nem a távolabbi ismerősöket kellett volna hívni akiknek ez nem fontos.
így is jó volt a hangulat, csak hatalmas pofáraesés és pénzügyileg is nagy minusz volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!