Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » 110, 000 ft sok egy fotósért?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

110, 000 ft sok egy fotósért?

Figyelt kérdés

nagyon tetszenek a képeim, de a kaja+pia (össz, 300.000) után ez lenne a legdrágább tétel.

reggeltől hajnali kettőig, plusz egy e-session fotózás

2 DVDn kapjuk meg a képeket

2012. júl. 16. 20:13
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
74%
A mi fotósunk 60000 forint volt elismert fotós szerintem az egy kicsit sok. Az ő gépe ha azt vesszük 250ezer forint. Nem a gép alapján fényképeznek. 600 db kép készült rólunk 5-öt kaptunk dvd-re és a kezünkbe a 600 darabot.
2012. júl. 17. 08:05
 22/31 anonim ***** válasza:
54%

Nekünk idén volt az esküvőnk, a fotósunk 160-at kért, az elején kicsit szívtam a fogam, hogy milyen drága, de így az esküvő után azt mondom megérte. Szuper képeket csinált, semmi sablonosat, semmi túlzottan művésziest, amin nem látszik semmi, hanem az arany középutat, normálisan felöltözött a szertartásra, és komolyan észre se lehetett venni, hogy ott van de mindent lefotózott. (Ebben az árban benne volt az e-session, a kreatív fotózás és a szertartás, valamint fotókönyv, retus, minden.)

A képek tényleg megmaradnak, azon szerintem nem érdemes spórolni, és ez amit leírtál, teljesen normális ár, én sem kaptam olcsóbb ajánlatot, pedig jópárat kértem :)) Sok boldogságot!

2012. júl. 17. 08:30
 23/31 anonim ***** válasza:
28%
Megnéztem a linken, tényleg nagyon jók a képei! :)
2012. júl. 17. 08:34
 24/31 anonim ***** válasza:
72%
nálunk úgy lesz, hogy fotókönyvet kértünk. Minden kép a könyvbe 1000 Forint. Nyilván egy könyvhöz kell minimum80-90 kép. Ehhez viszonyíts. És talán ez mellé dvd a többi kép. És aznap délben megcsinálja a beállított képeket és délután eljön a szertartásra és csinál 1-2 képet Plusz egy csoportképet is.Ja és ez egy kisvárosban van, ez az ár, az ország egyik legszélsőbb csücskében. Én kicsit sokallom mert több pénz lesz mint a ruhám. Ja és akkor még ebben nincs amit a szűk családnak adunk képek. Csak 1 fotókönyv.
2012. júl. 17. 12:57
 25/31 tetro ***** válasza:
78%
Egy profi gép 500-1000e forint. Ehhez kell egy objektív park legalább ennyiért. Két évente szettet kell cserélni. Kell egy számítógép, valami nagyobb tudású. Persze jól hangzik, hogy ezt miért kellene a vevőnek megfizetni, de hát ki másnak kéne? És szerintem van alternatíva. Nem kell ennyiért fotóst bérelni. Lehet hívni ingyen nagybácsit, aki hobbiból fotózik. Vagy egyszerűbb fotóst 40-50eért. Aki 110et kér, az valószínűleg azért kérhet ennyit, mert annyira felkapott, hogy alig tud már vállalni. A kereslet pedig emeli az árat. Valószínűleg ha nem lenne elég munkája olcsóbb lenne. Mások ezek szerint kifizetnek érte ennyit. Az hogy sok-e... Sok egy autó 20millióért? Van akinek nem, ha mindenkinek az lenne, nem gyártanák.
2012. júl. 17. 13:13
 26/31 anonim ***** válasza:
88%

Ezért sok szerintem. Nem rosszak egyáltalán a lépei, de semmit sem retusált, csak preseteket rakott a képekre, vagy enyhe vignetteket. Ennyi.

A sötét képek nagyon zajosak és bebuktak, bár ez lehet szándékos is. Nagyon kevés kép van fönt referenciának, ha ezek a legjobban készültek, a rosszabbakra nem is vagyok kíváncsi.

Szerintem ezért az árért találhatsz jobbat is.

Egyébként maga az ár nem sok, kb. ennyiért vállalnak esküvői fotózást, de a képek nem tetszenek.

2012. júl. 17. 14:03
 27/31 anonim ***** válasza:
81%

Látom pécsi vagy.

Én írtam az 1000 forintot képenként a fotókönyvbe. Siklósi ( Szentgyörgyvári) fogja a mi képeinket csinálni és érdemes lenne legalább megnézni a képeit. Én is sokallom a pénzt, de nagyon jó képeket csinál és ezt meg kell fizetni. Amit belinkeltél fotóst , a képeit már láttam , én nem dobom el magam tőle. Egy próbát megérne hogy megnézd a siklósi fotós képeit is.

2012. júl. 17. 15:12
 28/31 anonim ***** válasza:
88%
Tegnap kaptam egy ajanlatot kedves fotos 30 ezer + utikoltseg.Attol fugg kezdo fotos vagy ven roa a szakmaban de egyik sem garancia arra hog yjo kepek keszulnek.Van akiregi a szakmaban es kepei tucatkepek vanna olyan kezdok akik tehetsegessek.Nezz szet a neten kerj referenciat sporolj azzal kisebb csomagot kersz.
2012. júl. 17. 17:02
 29/31 anonim ***** válasza:
53%

Szia!

Mi őt választottuk volna, ha nem kaptunk volna mástól ajándékba fotózást: [link]

Szerintem hasonló stílus és 130 körül volt az ajánlata mindennel együtt, retusálva, fekete-dehéren, sok nyomtatott képpel, fotókönyvel stb...

2012. júl. 17. 19:21
 30/31 anonim ***** válasza:
80%
Egyáltalán nem sok, átlagos ár.
2012. júl. 20. 10:04
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!