Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek belefér a legénybúcsúba a sztriptízbár?
Figyelt kérdés
Kérlek írjatok nemet is!
Köszönöm
2012. júl. 16. 11:49
11/21 anonim válasza:
Attól függ. Nézni a csajokat és közben iszogatni szerintem nem akkora kaland, belefér. Persze ha a cimborák fizetnek külön egy csajnak és rámászik az illetőre, esetleg több is történik, az már nyilán gáz.
12/21 anonim válasza:
Én kiakadnék ha ilyen helyre menni, mert a párom ex felesége egy táncos lány volt. Fene tudja, hogy nem-e megtetszene neki megint az egyik csaj és inkább azt venné el.
13/21 anonim válasza:
Én nő vagyok, de számomra elég furcsa ez a mai őrület. Fiatal vagyok, laza, bulizós, mégsem értem, hogy ha egy férfi megtalálja élete szerelmét, akivel le akarja élni az életét (ez kicsit csöpögős lett...), akkor pont az esküvője előtt miért lenne szüksége könnyűvérű lányok riszálására? Hogy megtudja, miből marad ki ezután? Már elnézést, de szerintem minden férfi pontosan tudja. Akinek erre van szüksége, az ne nősüljön meg. Ráadásul attól, hogy egy lányból feleség lesz, nem kötelező frigid banyává változnia, ugyan úgy nyújthat izgalmas örömöket a párjának, sőt, még különbeket is, mint bármelyik lotyó.
14/21 anonim válasza:
13-as jól írja! Nekem is ez a véleményem, és inkább szánalmas mint izgalmas.
15/21 anonim válasza:
nő vagyok,25,és nekem belefér..hülye hasonlat lesz,de ez olyan,mintha moziba/színházba vinnék,csak itt van pia és a hangulat is pajzán,ahogy egy legénybúcsún lennie kell...Sőt,most,h házasok vagyunk se zavarna,ha egyszer betévedne egy ilyen helyre..őszintén szólva én is kíváncsi lennék,egy-egy minőségi produkcióra..
16/21 anonim válasza:
Nekem a legény/leánybúcsú nem fér bele az elveimbe. Máskülönben nem zavarna, ha sztriptízbárba menne a párom, de ez az "élvezd ki az utolsó szabad estéd" nagyon gáz felfogás egy olyan pasitól, aki NEM szabad, hiszen nyilván nem másnap ismeri meg azt, akivel össze fog házasodni, hanem x ideje a barátnője/menyasszonya...
17/21 anonim válasza:
Amíg csak nézi a dolgot,de nem ér hozzá a lányokhoz és azok se hozzá,addig belefér.
22/L
19/21 anonim válasza:
Tessék, ilyen egy legénybúcsú, ha van ott táncoslány (vagy inkább prosti) is. Mindenki döntse el maga, hogy ez neki belefér-e.
20/21 anonim válasza:
persze, az alap :DD esküvő után már úgyse lesz rá lehetőség (legalábbis nem tenne jót a házasságnak) úgyhogy szerintem érdemes elmenni :D
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!