Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legénybúcsúba elmehet lány?
a bátyám esküvője lesz decemberben és én is koszorúslány leszek. eddig minden fiús buliban ott voltam, ismerem a barátait is, akik ott lesznek a legénybúcsún, csak nem tudom, hogy illő lenne-e elmennem. pedig biztos nagy buli lenne. a lánybúcsúba viszont nem mennék semmiképp, mert még nem ismerem a lányt és amúgy is nagyon messze laknak. a legénybúcsú biztos, hogy itt a közelben lenne tartva, mert itt van az össze barátja és ismerőse.
szóval írjátok le a véleményeteket erről.:)
Egyetértek az előttem szólóval.
Legénybúcsún, maximum sztriptíztáncosnők legyenek nőneműek. :)
A legénybúcsúra egy nő mehet, a sztriptiztáncos. Más nem. Ez egy KANBULI.
Én is elmentem volna a haverom legénybúcsújára, mindenki barátom ott volt, én voltam az esküvői tanúja a vőlegénynek, mi intéztük a sztriptiztáncost is :-)
Mégse lehet... Ez az egy buli hadd legyen csak az övéké!!!
"kőkemény leszbikus" XDDDDD
igazatok van. abba még bele sem gondoltam, hogy a barátom is ott lesz és szegény még a táncoslányokra se merne nézni miattam...:D
köszi a válaszokat.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!