Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Legénybúcsúba elmehet lány?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Legénybúcsúba elmehet lány?

Figyelt kérdés

a bátyám esküvője lesz decemberben és én is koszorúslány leszek. eddig minden fiús buliban ott voltam, ismerem a barátait is, akik ott lesznek a legénybúcsún, csak nem tudom, hogy illő lenne-e elmennem. pedig biztos nagy buli lenne. a lánybúcsúba viszont nem mennék semmiképp, mert még nem ismerem a lányt és amúgy is nagyon messze laknak. a legénybúcsú biztos, hogy itt a közelben lenne tartva, mert itt van az össze barátja és ismerőse.

szóval írjátok le a véleményeteket erről.:)

2010. nov. 2. 23:16
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
A legénybúcsú kanbuli, ne rontsd el szerintem :) Az egy dolog, hogy jól elvagy a barátaival, de egy ilyen alkalom egészen más, mint egy hétvégi iszogatás!
2010. nov. 2. 23:23
 2/7 anonim válasza:
93%

Egyetértek az előttem szólóval.

Legénybúcsún, maximum sztriptíztáncosnők legyenek nőneműek. :)

2010. nov. 2. 23:24
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
A világért sem mennék el, ott csak férfiak vannak.
2010. nov. 2. 23:25
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
A legénybúcsú fiúknak szól.
2010. nov. 2. 23:28
 5/7 anonim ***** válasza:
43%

A legénybúcsúra egy nő mehet, a sztriptiztáncos. Más nem. Ez egy KANBULI.

Én is elmentem volna a haverom legénybúcsújára, mindenki barátom ott volt, én voltam az esküvői tanúja a vőlegénynek, mi intéztük a sztriptiztáncost is :-)

Mégse lehet... Ez az egy buli hadd legyen csak az övéké!!!

2010. nov. 2. 23:32
 6/7 anonim ***** válasza:
40%
Ha kőkemény leszbikus vagy, akkor mehetsz, egyébként inkább ne. XD
2010. nov. 2. 23:34
 7/7 A kérdező kommentje:

"kőkemény leszbikus" XDDDDD

igazatok van. abba még bele sem gondoltam, hogy a barátom is ott lesz és szegény még a táncoslányokra se merne nézni miattam...:D

köszi a válaszokat.:)

2010. nov. 2. 23:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!