Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megkéne hívniuk az esküvőre, vagyis illene?
A nővérem megy férjhez ősszel (még nem tudják a pontos dátumot). Azon gondolkodtam ma, hogy illendő lenne meghívniuk a párom szüleit vagy sem? A párommal 5 éve vagyunk együtt, eljegyzés most nyáron lesz. Igazából nem is ismerik egymást nagyon, de azért mégis közeli, nem? Mi erről a véleményetek?
22-L
Én nem is értem, hogy merült fel. Ha te állsz közel hozzájuk, hívd meg őket a te esküvődre, a nővérednek semmi köze hozzájuk. Ők nem az illik meghívni a kategória. Ebből a szempontból ők a senki kategória.
Nyilván, ha hetente együtt grillezne az egész család a teraszon, és öt éve együtt sütögetne a nővéreddel anyósod, az más eset lenne, de akkor sem azért, mert a pasid szülei, hanem azért, mert olyan a kapcsolat köztük.
Csak azért, mert a te pasid szülei a tesódnak semmi köze hozzájuk. Ennyi erővel hívhatná a nagyszüleit kereszt szüleit stb. A pasid a rokonságát a saját esküvőjére illik, hogy meghívja, nem a barátnője rokonáéra...
Nem kell,nem illik,minek?
Párom testvére most házasodik nyáron.
Anyámék szóba se kerültek vendégnek,ugyan minek?
Szerintem is felesleges dilemma. :) És ezt nem túlreagálásból írom.
Nem közeli rokonok/ismerősök/barátok, így semmi értelme meghívni Őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!