Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúk nyári melegben hogy tudnak úgy felöltözni egy esküvőre, hogy ne dögöljenek meg a melegben?
Meghívott vagyok az unokatesóm esküvőjére, csak nem tudom, miben menjek.
A nőknek ilyenkor jó, mert felvesznek valami elegáns kis ruhácskát, és abba nagyon nem sülnek bele.
A fiúknak mit illik felvenni, ami "lengébb"? Vagy ilyen nem létezik. Szoknyában/ruhában nyilván nem mehetek. :D :D :D
Vajon fehér színű nadrágot és zakót illik felvenni? Azért gondoltam erre, mert az nem szívja be a napfényt, mint a fekete...
Világos vászonnadrág rövidujjú inggel. Az öcsémék esküvőjén tavaly néhány idősebb pasi volt öltönyben, a fiatalabbak közül senki. Mondjuk én el sem tudok képzelni fiatal férfin öltönyt, nekem annyira ósdi. De hát ízlések és pofonok.
40/N
A pasik szerintem minden sértődés nélkül mehetnek fehérben ... nagyon rondának kell lennie a mennyasszonynak hogy pasikkal keverjék össze :D.
Szerintem egy laza éen vagy vászon nyári öltöny valami világos színben, egy rövidujjú inggel tökéletes.
Magyarul akkor menjek nem fehér nadrágban + fehér ingben, a zakót és a nyakkendőt pedig hanyagoljam?
Amúgy igen, fiatal vagyok /27/, bár nem tudom, ezt hogy találtad ki. :D Viszont esküvőre minden fiú/férfi öltönynadrágban + fehér ingben + zakóban + nyakkendőben szokott menni, nem? Azért, mert ez az elegáns, ez illik. Hiába tűnik egyes embereken ósdinak.
Azért laza szűk farmerben, feliratokkal teli V-nyakú pólóban mégse állíthatok oda, még ha az is a divatos...
Akkor marad valami világosabb színű gatya, bár nekem sajnos csak feketém és szürkém van. :(
Ingből akármilyen jó? Minta, szín, stb.
Smiley használatból látszik,hogy fiatal vagy -.-
De igen,tökéletes egy világos nadrág és ing,de én vennék hozzá nyakkendőt.
Akkor úgy fogok öltözni /csak egy világos nadrágot kell szerválnom/, a zakót pedig hanyagolom.
Nem tudom, ebből hogy szűrted le a koromat, mert én már láttam idősebbeket is smiley-t használni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!