Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Hogyan illik felöltözni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mónim kérdése:

Hogyan illik felöltözni eljegyzéskor?

Figyelt kérdés
Menyasszonyra és vőlegényre gondolok! Öltöny, nyakkendő, estélyi, vagy elég egy csinos ing, valami nyári ruha, farmer, csinosabb blúz? Ki hogy csinálta, hogy csinálná? Itthon lesz az eljegyzés a lányos háznál, csak szülők, testvérek. Köszi a válaszokat.
2011. ápr. 4. 19:08
 1/5 anonim ***** válasza:
Ki hogy akar. ha az eljegyzés egy kerti party, akkor tuti mindenki csak farmerban lesz. Ha hivatalosabb, akkor esetleg öltöny. De szerintem, mindenki azt vesz fel amit akar és amiben jól érzi magát
2011. ápr. 4. 19:17
 2/5 anonim ***** válasza:
0%
ahahahahaaaaa pizsamában bmeg lol
2011. ápr. 4. 19:24
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Sztem először ti fiatalok beszéljétek meg, hogy mire próbáljátok meg rávenni az ősöket és a tesókat. Azután egyeztettek, melyikőtöknek hogyan sikerült. Arra mindenképpen vigyázni kell, hogy mindkét család részéről kb. ugyanaz a szintű "elegancia" legyen, mert nagyon kényelmetlenül fogja magát érezni az is aki "túlöltözött", és az is aki "alul".

Ha ti öltöny, nyakkendő + pl. elegáns, kisestélyi jellegű öltözetet szeretnétek, akkor ezt kell mondani a rokonságnak. Ha egy elegánsabb ing, nadrág + csinos nyári ruha, akkor ezt. Ha farmeros szerelés, akkor tudjon róla a rokonság is. Kötelező előírás sztem ma már nincs, csak legyen meg az összhang a két család részéről!!!

2011. ápr. 4. 19:25
 4/5 anonim ***** válasza:
kedves második. és pizsamában kértem meg a barátnőm kezét :D
2011. ápr. 4. 20:15
 5/5 anonim ***** válasza:

Ahogyan te és a párod szeretné,ha hálóingben akkor abban,amiben akarjátok mindegy,csak érezzétek jól magatokat :-))

Én és a párom nem öltöztük túl a dolgot :-)

Rajtam egy szatén fekete nadrág és egy egyszerű zőld felső,a páromon farmer és puma felső:-)

22/L

2011. ápr. 10. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!