Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Karikagyűrűt eljegyzéskor vagy esküvőkor szokas adni?
A szabályokon úgy változtattok ahogy akartok. Ha ő azzal a gyűrűvel akar eljegyezni, akkor húzza azt az ujjadra eljegyzéskor és kész.
Általában eljegyzést már kapásból a karikagyűrűvel szokták csinálni. Vannak helyek, ahol szokás kísérőgyűrűt vásárolni a menyasszonynak, és cserében a vőlegény ingét vagy mittomén milyét meg a menyasszony szülei veszik meg az esküvőre.
De ezek sztem csak felesleges kavarások, ne foglalkozzatok vele.
Ha el akar jegyezni, ezt akár egy szál virággal is elintézheti, nem kell semmilyen szabványhoz igazítanotok magatokat.
Én speciel az esküvőn akartam felhúzni először a karikagyűrűmet. Nem akartam előtte hordani!
Nem attól lesz hivatalosabb az eljegyzés,hogy a pasi is felhúz egy gyűrűt! A szándék, az szándék, ha egy gyűrű van, akkor is!
Ne foglalkozz senkivel! Ti már egy jegyespár vagytok!
Én 18 a párom 20 éves mi még nem igazán tudnánk össze házasodni de mivel nagyon imádjuk egymást ezért vettünk egy karikagyűrűt lassan 2 éve, ez egy szép ezüst gyűrű, amikor megvettük úgy gondoltuk hogy hordjuk az esküvőig és kész...
De valószínűleg az esküvő után is ezt fogjuk hordani úgy a szívünkhöz nőtt ... De aztán pár hónapja az én kicsi párom egy köves gyűrűvel is eljegyzett mert ugye arról nem tudtam és az romantikus... Mi elmondtuk a szüleinknek és kész! De nem tartunk eljegyzést majd lesz esküvő!
Ti is csináljátok úgy ahogy akarjátok
Sok boldogságot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!