Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Megkéne hívniuk az esküvőre,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megkéne hívniuk az esküvőre, vagyis illene?

Figyelt kérdés

A nővérem megy férjhez ősszel (még nem tudják a pontos dátumot). Azon gondolkodtam ma, hogy illendő lenne meghívniuk a párom szüleit vagy sem? A párommal 5 éve vagyunk együtt, eljegyzés most nyáron lesz. Igazából nem is ismerik egymást nagyon, de azért mégis közeli, nem? Mi erről a véleményetek?

22-L

2012. júl. 15. 21:12
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
85%

Még ha jól ismernék egymást, akkor is csak úgy, mint a többi barátot/ismerőst, nem azért, mert a párod szülei!

Ennyi erővel a párod nagyszüleit is illene meghívni!

2012. júl. 15. 21:41
 12/25 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem nem kell. Ha már házasok lennétek akkor talán, de attól még hogy 5 éve együtt vagytok nem.

A párom bátyának volt tavaly, mi 6 éve vagyunk együtt, engem meghívtak, a szüleimmel még jóba is vannak, mégsem hívták meg őket, pedig 130 fős lagzi volt. Nem is várták, hogy meghívják őket. Nekem meg sem fordult a fejemben, hisz nincsenek semmilyen rokoni kapcsolatban még velem sem nem hogy velük.

2012. júl. 15. 21:42
 13/25 A kérdező kommentje:

nem kell leharapni a fejem :)

Csak kérdeztem. Talán onnan az ötlet, hogy én közel állok hozzuk, a tesóm meg mégis a tesóm, de ha belegondolok, én sem hívnám meg a tesóm anyósáékat...vagy nem is tudom, lehet, hogy meghívnám "illemből".

Pont azért kérdeztem, hogy lássam mit gondoltok erről, nem azért mert meg akarom hívatni, vagy ilyesmi

2012. júl. 15. 21:57
 14/25 anonim ***** válasza:
3%

Mivel komoly a kapcsolatod a barátoddal, és ha a nővéredéknek nem okozna nagy problémát +2 fő illene. Már csak azért is, mert nemsokára úgyis együtt lesz a 2 család az eljegyzésed miatt.

Ha meg nem fér bele a keretbe abból sincs nagy probléma, még nem családtagok:)

2012. júl. 15. 21:57
 15/25 A kérdező kommentje:

Én is emiatt gondoltam erre. Majd megbeszélem a nővéremmel mit gondolnak erről, lássam.

Amúgy a mi esküvőnkön már valószínűleg meghívottak lesznek a sógorom szülei, az meg milyen lenne, ha most ők nem hívnák meg?! Persze nem ragaszkodom ehhez, és végül nem baj ha nem lesznek meghívva, csak gondolkodom.

Bocsánat a leponotzottaktól, nem én voltam, számomra mindenkié hasznos volt.

2012. júl. 15. 22:01
 16/25 anonim ***** válasza:
85%
Én a sógornőmmel tök jóba vagyok, de a szüleit életemben kétszer láttam. A bátyám+sógornőm esküvőjén+ a babájuk keresztelőjén. Ez nem illem kérdése, akit nem is ismerek, azt nem hívom meg. Szerintem semmi köze nincs hozzá.
2012. júl. 15. 22:05
 17/25 A kérdező kommentje:
Értem, köszi :)
2012. júl. 15. 22:08
 18/25 anonim ***** válasza:
83%

Persze, már lassan a postást is illik meghívni...

Nem kell ebből szívbajt csinálni! Semmi köze nincs a nővérednek a párod szüleihez.

2012. júl. 15. 22:09
 19/25 A kérdező kommentje:
Nem értem miért túlozzátok el. Szerintem eléggé világosan leírtam, hogy nem ragaszkodom hozzá, csupán eszembe jutottak. Ja és nem kapok szívbajt ettől, nyugi
2012. júl. 15. 22:15
 20/25 anonim ***** válasza:
84%
Ha nem hívják meg őket, azzal nem vétenek az illem ellen. Tehát ők (a párod szülei) nem számítanak az "illendőségből meg kéne hívni őket" emberek közé.
2012. júl. 15. 22:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!