Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » A menyasszonyom a Guns N'...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A menyasszonyom a Guns N' Roses-November Rain című számára akar bevonulni az esküvőn, szerintetek milyen ötlet?

Figyelt kérdés
2012. júl. 14. 17:09
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
ruhát is olyat választott mint ami a csajon van
2012. júl. 14. 21:51
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

Nem attól függ egy zene hatása, hogy ki szerepel a klippben. De a kérdésre válaszolva, szerintem se jó ötlet. Max csak a zene ....

De ha gondolod, van vhol vmi válogatásom, amit egy esküvőkben jártas ismreősöm készitett, és arról nézek le pár lirai számot esetleg ajánlatként :)

2012. júl. 14. 22:00
 13/23 anonim ***** válasza:
44%
tartsd meg azt a nőt aztmondom!! =) gnr forever!!! 16L
2012. júl. 15. 22:52
 14/23 anonim ***** válasza:
nekünk is ez szólt, bár nem erre vonultunk be. Tudjuk miről szól, de a férjem nagyon szereti. Én Metallicára akartam vagy Ívöneszenszre, de az tényleg kicsit durva lett volna. De nekem maga a szám tetszett, nem a mondanivalója, jelentése, hanem a dallama.
2012. júl. 16. 15:36
 15/23 anonim válasza:
Ha Nektek tetszik, akkor jó ötlet :D Remélem kicsit jobban sikerül a házas életetek mint a klipben és tovább is tart! ;)
2012. júl. 21. 23:26
 16/23 anonim ***** válasza:

mi anno a Welcome to the Jungle-ra vonultunk be..:D

mivel az esküvő új élet kezdete, és Axl üdvözölt minket a 'dzsungelbe' vagyis az új életünkbe..

már csak Slash kellett volna a 'Godfather theme'-vel..:D

szerintem ez egy jó ötlet.

2012. júl. 23. 11:19
 17/23 anonim ***** válasza:
Anyámék '92-ben esküdtek , ők ugyan nem erre a számra vonultak be , de úgy oldották meg , hogy ez esküvői videó ezzel a számmal kezdődik :D szerintem vesd fel a párodnak ezt a verzió , hátha megelégszik vele , egyébként szerintem ez egy nagyon jó szám , de azért , lehet nem árt ha egy kicsit klasszikusabb zenét választotok , és most nem az agyoncsépelt sz**-kra gondolok.
2012. júl. 28. 09:05
 18/23 anonim ***** válasza:
Nekem valahogy nem tetszik:( Nem az a tipikus bevonuló zene. Nekünk az ALlegria,Oroszlánkirály és nem tuddom mi volt a 3.zene. Talán aladdin...
2014. jan. 24. 15:20
 19/23 anonim ***** válasza:
utsó vagyok.Mi az ANasztáziára vonultunk be. De az aladdin is volt.Utolsó
2014. jan. 24. 15:23
 20/23 anonim ***** válasza:
Tufom, hogy sokan választják a,klip miatt, de könyörgöm. Nothing lasts forever, semmi sem tart örökké, tök passz egy esküvőhöz..
2014. okt. 30. 08:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!