Az ex nem akar fizetni! Ötlet?
Már egyszer kértem tanácsot, de sajnos nem tudtak segíteni. Hátha neked van valami jó ötleted.
Itt az első kérdés:
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
Én csak ezt tudom javasolni:
Hívd el hozzád egy találkára vmilyen ürüggyel. Aztán amikor megérkezett, hívd be a szobába az öcséd és még egy embert, lehetőleg férfit, az jó, ha szomszéd, vagy egy semleges közös ismerős. Add a kezébe a tartozás elismerő nyilatkozatot, amiről az előző topicban is szó volt. Ennyiőtök jelenlétében nem fogja elutasítani az aláírást, de természetesen előtte állapodjatok meg valamiben, hogy legyen az is rögzítve, hogy pl. havi 10 ezresével fizeti majd. Korrektek legyetek vele, higgadtak, ne támadjátok le, mert akkor rosszabbul is elsülhetnek a dolgok. Majd írd meg, mi volt!
Utolsó: te ennyire hülye vagy? Ugyanis ha te lefoglaod a dolgai, akkor azt lopásnak fogjßak tekinteni és mßeg téged büntetnek meg.
A kérdezönek: ha nincs semmilyen papir a tartozásról, akkor nem tudod visszakapni a pénzt.
"ha nincs semmilyen papir a tartozásról, akkor nem tudod visszakapni a pénzt."
Röviden,tömören ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!