Az ex nem akar fizetni! Ötlet?
Már egyszer kértem tanácsot, de sajnos nem tudtak segíteni. Hátha neked van valami jó ötleted.
Itt az első kérdés:
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
A tesod hívjon pár nagydarabb kopasz havert és látogasa meg az exedet.
A bankok hasonló modszerekkel zaklatják napi szinten a tartozó ügyfeleket ti se hagyátok magatokat.
Isten áld meg a magyart! Nem úgy van, ahogy azt ti kitaláljátok és az asztalra csaptok egy húskloffóval, hogy ez így van. A tartozás elismerő nyilatkozat az megfelelő, ha aláírja, ha nem akkor vess keresztet a pénzedre, de ha odahívsz egy hústornyot, ahogy az neked mondják, akkor az már nem érvényes, mert kényszer alatt van. Elmenni bemenni zálogosítani, lefoglalni TÖRVÉNYBE ÜTKÖZŐ. Még a végrehajtó sem foglalhat, ha nincs bírósági végzés. Egy dolgot tehetsz, ami jogilag tiszta:
Elbeszélgetsz vele. Legalább 4 tanu legyen veled, aki NEM rokonod, sem neki és hajlandó a bírósági meghallgatásra. Ekkor kitérsz a tartozására összegszerűen is!!! Ajánlhatsz neki könnyített ill. részletfizetést. Ezt a magyar jogban szóbeli szerződésnek hívják.(Ha felveszed az nem bizonyító erejű!!! értelmetlen rögzíteni a beszélgetést, ha megteszed még beperelhet). Majd elindítod a polgári peres eljárást, ha a tanuk ugyanazt mondják nyersz, ha kicsit is eltérő a vallomás vesztesz. Nem könnyű dió. Felbérelsz egy ügyvédet mielőtt elindítod ezt az egészet. De aprópénzért nem érdemes végigjárni ezt az utat, mert bonyolult és drága az ügyvéd. Legalább milliós tartozás felett ajánlom. Gondolom, hogy elmentél volna már egy ügyvédhez ha tényleg komolyan gondolnád és hajlandó lennél ekkora kiadásra.
Egy jogász
Sztem kér ezen erőlködni,fog föl föltanulópénznek.
Kopasz emberek meg látogatás..hát persze,mindenki csak erre ér rá.. :-)
Sztem kár ezen erőlködni,fog föl föltanulópénznek.
Kopasz emberek meg látogatás..hát persze,mindenki csak erre ér rá.. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!