Szerintetek jó ötlet a párunkkal megosztani az e-mailos jelszavunkat? Vagy hagyni, hogy bármikor kérés nélkül belenézhessen akár a telefonunkba is (sms, híváslista)? És a bankkártyánk pin-kódját megosztani?
Ez attól függ, mennyire vagytok együtt. Tehát mennyi ideje. Visszaélne -e vele, ha szakítanátok?
Mi tudjuk egymást jelszavait, hiszen házasok vagyunk több éve, de egy pár hós kapcsolatban még nem mondtam el.
PINen kivül mindent elmondanék. Igazából azt is csak azért nem,mert most épp nincs bakkártyám:-)))))
Szerencsére a páromat nem érdekli,megbizik bennem. De sokszor megy fel pl az én IWIWemre,mert neki nincsen. Nincsen rejtegetnivalom,viszont az bosszanto lenne ha valaki elkérné tőlem az összes jelszavamat és minden nap ellenőrizgetne,nem szeretem a bizalmatlanságot.
Én már azért gyilkolni tudnék, ha a telefonomban kutakszik valaki. Jelszót meg hasonlókat soha, senkinek, Nem azért, mert nincs bizalom, hanem mert mégis minek kéne? Úgy értem, pl. ha én megadom a páromnak az e-mail jelszavam, akkor én ezzel megengedem neki, hogy a leveleimet olvasgassa. Viszont a leveleim kizárólag NEKEM íródtak, ezzel kiszolgáltatom azt is, akitől jött a levelem. Hiszen az illető nekem írta, nem másnak.
És amúgy voltam már ilyen fordított helyzetben, mert egyszer legjobb barátnőmnek írtam egy mailt, és eléggé személyes dolgok is voltak benne, amik egyértelműen a barátnőmnek szóltak, és nem másnak, el sem mondtam volna ezeket másoknak. És baromira ki voltam akadva, amikor a barátja válaszolt a mailre, mert neki is bejárása van a barátnőm e-mailjei közé. Szóval szerintem itt nem csak a bizalomról van szó, hanem arról is, hogy megtisztelem a velem üzenetet váltókat azzal, hogy csak én olvasom el azt, amit nekem írnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!