Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek jó ötlet a párunkk...

Szerintetek jó ötlet a párunkkal megosztani az e-mailos jelszavunkat? Vagy hagyni, hogy bármikor kérés nélkül belenézhessen akár a telefonunkba is (sms, híváslista)? És a bankkártyánk pin-kódját megosztani?

Figyelt kérdés
2010. jan. 31. 10:04
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
100%

Ez attól függ, mennyire vagytok együtt. Tehát mennyi ideje. Visszaélne -e vele, ha szakítanátok?

Mi tudjuk egymást jelszavait, hiszen házasok vagyunk több éve, de egy pár hós kapcsolatban még nem mondtam el.

2010. jan. 31. 10:08
 2/35 anonim ***** válasza:
100%
Bankkártya kódon kívül mindent. Nekem volt barátom tudja az összes jelszavamat, valószínű hogy fel fel nézeget ha még érdeklem. Amikor együtt voltunk, nem volt tabu a másik telefonja, ez nálunk a bizalom jele volt.
2010. jan. 31. 10:10
 3/35 anonim ***** válasza:
100%
2. vagyok, jah és nem minden barátommal vagyok így, csak akit tényleg szeretek, és nincs előtte titkolni valóm.
2010. jan. 31. 10:10
 4/35 anonim ***** válasza:
100%
Mivel nincs rejtegetnivalóm a telefonomba bármikor belenézhetnek, az e-mailek közt sincs semmi kompromittáló a jelenben, de van 1-2 régi levél amit tárolok, és lehet, hogy annak nem örülne. Én viszont szoktam találni telefonban és e-mailben is vérlázító dolgokat, de az jobb is ha kiderül. A PIN kódot viszont nem osztanám meg!!
2010. jan. 31. 10:12
 5/35 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk minden meg van osztva: az emailra, telefonra nincs is jelszavunk, a bankkátyát meg felváltva használjuk -és már 22 éve élünk együtt, igaz viszont, hogy egymás telefonját, emailjait még sose néztük meg, mert tiszteletben tartjuk a másik privátszféráját. (Nem mindha lenne rejtegetni valónk, csak éppen bizunk egymásban.)
2010. jan. 31. 10:21
 6/35 anonim ***** válasza:
100%

PINen kivül mindent elmondanék. Igazából azt is csak azért nem,mert most épp nincs bakkártyám:-)))))

Szerencsére a páromat nem érdekli,megbizik bennem. De sokszor megy fel pl az én IWIWemre,mert neki nincsen. Nincsen rejtegetnivalom,viszont az bosszanto lenne ha valaki elkérné tőlem az összes jelszavamat és minden nap ellenőrizgetne,nem szeretem a bizalmatlanságot.

2010. jan. 31. 10:21
 7/35 anonim ***** válasza:
57%
Nem. Egyik megközelítés, hogy nincs rejtegetnivalónk, de a valóság az, hogy ha a másik elvárja ezt tőlem, akkor nem bízik meg bennem. Ideális esetben fel sem merül ez a kérdés.
2010. jan. 31. 10:23
 8/35 anonim ***** válasza:
100%
Mi négy éve élünk együtt,és abszolút közös minden,én is tudom az ő pinkódjait,jelszavait,de ő is az enyémeket,közösen használunk mindent,de ez nem is volt kérdés soha.Szerintem ennyi bizalom lenne a minimum egy komolyabb kapcsolatban.És miért ne nézhetne bele akármikor a telefonomba,e.mailjeimbe.Nincs egyikünknek sem titkolnivalója a másik előtt,akkormeg?
2010. jan. 31. 10:25
 9/35 anonim ***** válasza:
100%
Valahogy ott a pont, hogy ahol a bizalom megvan, ott ilyen nem merül fel.
2010. jan. 31. 10:28
 10/35 anonim ***** válasza:
87%

Én már azért gyilkolni tudnék, ha a telefonomban kutakszik valaki. Jelszót meg hasonlókat soha, senkinek, Nem azért, mert nincs bizalom, hanem mert mégis minek kéne? Úgy értem, pl. ha én megadom a páromnak az e-mail jelszavam, akkor én ezzel megengedem neki, hogy a leveleimet olvasgassa. Viszont a leveleim kizárólag NEKEM íródtak, ezzel kiszolgáltatom azt is, akitől jött a levelem. Hiszen az illető nekem írta, nem másnak.

És amúgy voltam már ilyen fordított helyzetben, mert egyszer legjobb barátnőmnek írtam egy mailt, és eléggé személyes dolgok is voltak benne, amik egyértelműen a barátnőmnek szóltak, és nem másnak, el sem mondtam volna ezeket másoknak. És baromira ki voltam akadva, amikor a barátja válaszolt a mailre, mert neki is bejárása van a barátnőm e-mailjei közé. Szóval szerintem itt nem csak a bizalomról van szó, hanem arról is, hogy megtisztelem a velem üzenetet váltókat azzal, hogy csak én olvasom el azt, amit nekem írnak.

2010. jan. 31. 10:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!