Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek jó ötlet a párunkk...

Szerintetek jó ötlet a párunkkal megosztani az e-mailos jelszavunkat? Vagy hagyni, hogy bármikor kérés nélkül belenézhessen akár a telefonunkba is (sms, híváslista)? És a bankkártyánk pin-kódját megosztani?

Figyelt kérdés
2010. jan. 31. 10:04
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
79%
Sztem nem. Azért titkos. Meg amúgy is, mindenkinek kell egy kis privát szféra.
2010. jan. 31. 10:34
 12/35 anonim válasza:
82%
Nálunk ez úgy volt, hogy egyszer sos-ben meg kellett nézni valamit az emailok között, így ő belépett, mert én nem voltam abban a szituban, így megtudta..Ugyanez a szitu volt már fordítva is, egyikünk sem változtatta meg a jelszavát az eset után.Nem élünk vissza vele.Sőt, az otthoni gépen el van mentve automatikus megjegyzésre mindkettőnké, bármikor beléphetek iwiwre, az emailjaiba, és ugyanígy fordítva..Nincs titkolni való.Viszont egymás telefonját nem nézegetjük, megbízunk egymásban.A pin kódom neki meg merném adni, mert tudom, hogy soha nem élne vissza vele, szerintem ő is így van az övével, de egyelőre külön pénztárcán vagyunk, és ez így jó.Nincs szükség a másik pin kódjára.
2010. jan. 31. 10:36
 13/35 anonim ***** válasza:
100%
Jó,de mi tényleg közösen használunk mindent(bankkártyák,e-mailcímek stb).nem azért van hogy ellenőrizgessük egymást,nem is ezt tesszük.
2010. jan. 31. 10:36
 14/35 anonim ***** válasza:
57%

Csatlakozom utolsóhoz,tökéletes megfogalmazás volt,ahol bizalom van,ott fel sem merül ilyen kérdés.Egy tiniszerelemre,vagy olyan kapcsolatra,ahol nincs együttélés,csak "járnak" a felek,ott természetesen nem.De ahol összedobják a bababútort,és élettársi vagy házastársi kapcsolat alakul ki,ez a bizalom jele többek között.10 éve élek a férjemmel,és nincs olyan hogy privát szféra.Semmiben.Akinek kell ilyen egy hosszú távú kapcsolatban,ott sztem,nincs meg a teljes bizalom.Minek bármelyikünknek is privát szféra??Közös a baráti kör,közös az asztal.Nincs olyan,hogy ő elmegy a haverokkal,én meg a csajokkal,ha megyünk,együtt megyünk,az nem kapcsolat,ahol külön buliznak a társak.Ha kell privát szféra,ott titkolózás van vmiért,onnantól pedig nincs messze a megcsalás vagy egyéb probléma sem.Közösek a bankszámláink,a hozzájuk tartozó kártyákkal,közösek az emial-es fiókjaink,és minden egyéb,és közösen használjuk a 3 mobilunkat,nincs olyan,hogy én nem nézek az övébe,ő meg az enyémbe.Ez 20-30 évvel ezelőtt kérdés sem volt,ami volt és párkapcsolatban,az közös volt,ez az új,modern világ hozadéka sajnos.Ha pedig szétdobják a bababútort,akkor fél nap alatt ingyenesen minden kódot ki lehet cserélni,és a bankkártyát is le lehet tiltani,hogy ne lehessen vele visszaélni.

Összegezve:Van aki tud olyan kapcs.élni,ahol nincs meg a teljes bizalom,de az a kapcs.sztem nem működik rendesen,és nem boldogok egymással 100%-ig,és sok a veszekedés.27/N

2010. jan. 31. 10:43
 15/35 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi,nem utolsóval,hanem 10:25,és 10:28-al értek egyet,10:43-as voltam.
2010. jan. 31. 10:46
 16/35 anonim ***** válasza:
100%

Mi mindent tudunk, mert sokszor van, hogy egyikünk nem fér nethez, valamihez, és megkérjük a másikat, hogy nézzen fel valami fontos dolog miatt.

Felőlem mindent nézhet, nem zavar, nincs mit titkolni, ugyanez vica versa.

Van, akinek ez nem fér bele, de az embere válogatja. Szerintem, ha nincs valami titok, simán belefér. Ha meg van titok, akkor az nem jó kapcsolat.

2010. jan. 31. 10:59
 17/35 anonim ***** válasza:
64%
Ezt te döntöd el, nekem több esetben betörtek mások a mailfiókomba, úgyhogy én senkivel nem szeretem megosztani. Nem a bizalom hiánya miatt, hanem ha csak én használom, csak én lépek bele, akkor tudom, hogy mit olvasok, mit engedélyezek, mit nem, időben megkapok információkat, ha valaki akár csak véletlenül is végigkattog az olvasatlan leveleimen, lehet, hogy pont egy fontos információt nem látok meg azonnal (pl. munka), vagy véletlenül olyant engedélyez, ami bajt okoz később.
2010. jan. 31. 11:23
 18/35 anonim ***** válasza:
85%

az email-jeim nekem szólnak, tehát miért olvasná el a párom??? ha valami olyat kapok, akkor továbbítom neki.

az sms-ekkel szintúgy.

a bankkártyám pin-kódját elég ha én tudom, meg a bank :)

ha pénzt szeretne kérni tőlem, akkor szívesen adok neki, én is el tudok menni az automatáig is kivenni neki. amúgyis mindig a zsebemben van a kártya, szóval ha tudná, se kezdene vele sokmindent...

ugyanígy én sem tudom egyik jelszavát meg kódját sem, de ha tudnám, se túrkálnék a dolgaiban.

ha már erre kényszerül az ember, akkor ott jobb pontot tenni a végére....

2010. jan. 31. 11:38
 19/35 anonim ***** válasza:
79%

10.30-nak nagy igazsága van abban, hogy az emailek olvasgatásával egy 3. személy magánszférája is bekerül a képbe, amihez a társnak viszont már semmi köze. Nem azárt, mert én nem bízok meg benne, hanem az miatt az ember miatt, aki a levelet írta. Én is írtam már kényes témájú levelet a barátnőmnek, és nem díjaztam volna, ha épp az aktuális partner is azt olvasgatja.

A telefonnal viszont más a helyzet, a híváslistát, smseket nézheti, ha akarja, sms-ben csak a legszükségesebbeket közli az ember.

2010. jan. 31. 11:39
 20/35 anonim ***** válasza:
64%
bankkártya pin kódját??? mi a szanak? biztos nem mondanám el
2010. jan. 31. 11:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!