Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek jó ötlet a párunkk...

Szerintetek jó ötlet a párunkkal megosztani az e-mailos jelszavunkat? Vagy hagyni, hogy bármikor kérés nélkül belenézhessen akár a telefonunkba is (sms, híváslista)? És a bankkártyánk pin-kódját megosztani?

Figyelt kérdés
2010. jan. 31. 10:04
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
62%
Érdekes, hogy egyesek azt tekintik a bizalom jelének, hogy minden jelszavukat megosztják a párjukkal (a közösen használt mail más dolog), és szabad betekintést engednek a telefonba. Magyarán teljesen nyílt kártyákkal játszanak. Ha már kártya... ez mondjuk az az eset, mikor van előttem egy felfordított kártya, amin a makk ász van és azt mondom a páromnak, hogy nálam van a makk ász. Ezt ő könnyedén ellenőrizni tudja, csak le kell pillantania az előttem lévő kártyára. A másik eset (amikor nem osztom meg a jelszavaimat), hogy van előttem egy lefordított kártya, és azt mondom, hogy a makk ász van nálam. És a párom tökéletesen megbízva bennem elhiszi ezt nekem, anélkül, hogy le tudná azt ellenőrizni. Nem tudom, ki hogy van vele, de szerintem az igazi bizalom az utóbbi. Az előbbi inkább amolyan kirakat bizalom, ami jó-jó, de azért mégis csak jó (az is), hogy tudom a jelszavait.
2010. jan. 31. 11:57
 22/35 anonim ***** válasza:
48%
Oké,de az élet nem kártya...
2010. jan. 31. 12:02
 23/35 anonim ***** válasza:
69%

Miért? Mert a kártya játék és egyszerű?

Az élet is az! Mármint egyszerű(bb, mint sokan gondolják). Csak sok az idióta, aki túlbonyolít végtelenül egyszerű dolgokat. :)

2010. jan. 31. 12:05
 24/35 anonim ***** válasza:
86%
Csak végig kell olvasni az itt feltett kérdéseket... :)
2010. jan. 31. 12:06
 25/35 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem nem jó ötlet,kell egy kis személyes zóna.
2010. jan. 31. 12:30
 26/35 anonim ***** válasza:
73%

Szerintem nem jó ötlet. Vannak bizalmas beszélgetések a barátokkal, amihez a másiknak semmi köze. Az kb olyan lenne mintha az agyamba mászna bele. Nem is jó, h mindent tudunk a másikról, akkor már semmi izgalom nincs a dologban.

Amugy meg ez nagyon veszélyes játék lehet. Ha valaki kompromitáló dolgot akar találni a párjánál, akkor a legjobb módja telefon, e-mail, zseb ellenőrízgetés.

Rengeteg nő csinálja, vannak akik betegesen függők lettek és ellenőrizgetik a barátjukat.Azt mondják ha van vmi az jobb ha hamar kiderül, aztán jön a rengeteg veszekedés e miatt.

Szerintem sokan hamarabb is lebuknak mint évekkel ezelőtt mikor még nem volt a technika ez vivmányai.

Szerintem ha vki megcsal elég annyit tudni, nem jó még a részleteket is. Megcsalásnál jobb a megérzésre hallgatni, mint az ilyen ellenőrizgetés.

Azt miért nem kérdezted meg a párodtól, h miért akar belelátni ennyire az agyadba? Nincs elég önbizalma?

A bankkártyát meg semmikép nem adnám oda, mégcsak az kéne! Bármikor elromolhat a kapcsolat, és nagyon vissza lehet vele élni.

2010. jan. 31. 14:18
 27/35 anonim ***** válasza:
51%

Mi mindent tudunk egymásról, nincs helye köztünk titkolózásnak. Nincs, amit ne akarnék megosztani vele.

Ez így van már 17 éve...

2010. jan. 31. 15:34
 28/35 anonim ***** válasza:
0%

10:43-as vagyok.Egy dolgot nem értek:Csak azért,mert én és még 3-4 illető a kommentálók között,kölcsönös,bizalmon alapuló,és nem titkokon alapuló párkapcsolatban él,miért kell a fenékig lehúzni.Nekem és nekik ez a véleményem,én sem húzom le a többieket,mert nem bíznak a párjukban,és szerintük az a párkapcsolat,hogy akár külön kasszán is élnek.Hát,nekem és még hál'IStennek pár embernek,a régi,jól bevált módszer jött be,akik meg titokzatoskodnak,gondolom két-három évente ugranak át másik ágyba egy két kivétellel,mondjuk két-három éves kapcsolatocskákban,ágyról-ágyra ugrálásokban nem csoda,hogy nem bíznak,ez nem is kapcsolat igazán.

Ja,és egy példa:A szüleimnek összesen 5 testvére van,nekem 7 első unokatestvérem,és mi élünk a legfiatalabb kapcsolatban,ami 10 év,a férjemmel.A nagyimék 55 éve élnek együtt,a dédimék 70 éves házasok voltak,mikor papa meghalt.Egy-két hangosabb vitán kívül nem szokott durva dolog lenni a családban,de MINDEN PÁR közös kasszán,egymással mindent megosztva él.Együtt mennek bulizni,közös a bankszámla és minden,ami az életben közös lehet.Nem vagyunk hitesek(vagy mélyen vallásokak),kinek hogy tetszik,csak egyszerűen,akivel élünk,őneki mindent megadunk,és fordítva.A környezetünkben a legtöbb "titokzatoskodós" kapcsolat pár éven belül zátonyra futott,összesen 2 kivétel volt,aki kibírta.Max 15 évet adok egy ilyen kapcsolatnak.

Mindenki nézzen mélyen a saját kis kapcsolatába,gondolkozzon egy kicsit,mit is írtunk itt páran.A régi öregek tudtak valamit,mi ezt követjük,és a válási statisztikákat nézve,egyenlőre a szavaink bennünket igazolnak.

Bár azt is tudom,hogy olyan hölgyek és esetleg urak húznak le,akiknek ki áll a szénája a kapcsolatból(persze itt majd jönnek a tiltakozások,hogy nem,mindenki csodás kapcsolatban él),vagy épp szingli,vagy épp válik.Egy kiegyensúlyozott kapcsolatban élő személy érti miről beszélek,mert ő is így csinálja.

Ennyi.Sok sikert és több bizalmat minden bizalmatlannak!!!

2010. jan. 31. 17:11
 29/35 anonim ***** válasza:
82%

Nekem volt már olyan, hogy nem adtak át fontos levelet, fontos üzenetet a családból, a szüleim belekontárkodtak az e-mail fiókomba (akik mellékesen be vannak oltva technika ellen, így tele lett vírussal a gép, többször kellett újratelepíteni, míg végül teljesen kimúlt a winchester), a telefonomon hívogattak mást, aki nem tudta, hogy az én számom és nem az övék...

Nekem ezek privát szférák és fontosak, és nagyon idegesítő, ha valaki belemászik és ebből nekem károm származik, akár abból, hogy valamit nem kapok meg, és nem tudom tartani a határidőt, akár abból, hogy olyant kapok, amit én nem kértem.

A banki azonosítók meg pláne privát szféra. Ha kell valakivel közös, arra nyitok külön számlát, de amit keserves munkával gyűjtök össze valami nagy értékre (pl. lakás vagy más), ahhoz senki nem férhet hozzá, hogy elherdálja.

Nekem rossz tapasztalataim vannak az ilyen közös hozzáférésű dolgokból, kell egy saját szféra, amit átlátok, és nem nyúl bele más, hogy összekutyulja, aztán kezdhetem elölről, annyi szabadidőm nincs.

2010. jan. 31. 17:58
 30/35 anonim ***** válasza:
48%
17:11-nek: Azért nem semmi vagy, hallod-e. Szóval akkor csak az a jó, amit te csinálsz? Azt nem tudom, miért nehéz megérteni, hogy én pl. nem szívesen írnék olyannak e-mailt, akiről tudom, hogy a férje/felesége, barátja/barátnője is elolvassa amit írok. Magánjellegű dolog, és annak az egy embernek írom, aki a címzett. Én megtisztelem azokat az embereket, akikkel levelet váltok, hogy amit nekem írnak, azt kizárólag én olvasom el, mert nem tartozik másra.
2010. jan. 31. 18:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!