Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mi a véleményetek egy titkos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek egy titkos esküvőről?

Figyelt kérdés
Nem szeretnénk nagy lakodalmat. Családunkban rengeteg az ellentét, sokan utálják is egymást a legszűkebb rokonságunkban. (Szülők elváltak, valakinek már új családja van, valaki nem tudja túltenni magát a váláson. Egy légtérben nem is akarnak tartózkodni...) Párom csak a szűk családot szeretné ott látni. De mint írtam ott is sok az utálat, meg valakiket még én se szeretek.. Ezért gondoltam egy olyan esküvőre, ahol csak mi vagyunk + tanuk. Mi a véleményetek? Jót is rosszat is várok. Köszönöm
2009. júl. 12. 22:17
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
43%
mi a fő motivációd arra, hogy mindenképp összeházasodjatok? pláne ha ekkora titokban kell mindezt megtenni...
2009. júl. 13. 00:34
 12/22 anonim válasza:
86%
kegyetlen izgalmas és romatikus. :) ugyanakkor az igazi szépséget szerintem az adja, hogy megoszthatod másokkal is a boldogságot...
2009. júl. 13. 03:53
 13/22 anonim ***** válasza:
90%
Hát ha nektek ez így jobb...:) Ha én egyszer eljutok odáig, hogy férjhez mennyek akkor még a ovis társaimat is meghívom :D . De szerintem az is jó ötlet, hogy most összeházasodtok elmondjátok majd a családnak is és ha lenyugodtak a kedélyek akkor tarthattok mégegy esküvőt amin mindenki ott lesz. Azért ez veszélyes, megkell gondolni, engem anya felakasztanak ha titokba lenne :)
2009. júl. 13. 07:20
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Szeritnem okés a titokban. Én vagy elmondanám utána, de nincs utólagos buli, lagzi, satöbbi (ha erőltetik, akkor se!), vagy tényleg egyáltalán nem elmondani, majd csak évek múlva.

Ha te rosszul éreznéd magad, akkor ne hagyd magad meggyőzni...

2009. júl. 13. 07:41
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Ma én is azt mondanám, hogy inkább házasodtunk volna össze 2 tanu jelenlétében és kész. Így mai napig az eröltetett mosolyok meg az egymásnak beszólogató rokonok jutnak az eszembe. Elrontották azt, amit nem lehet megismételni többet. Jó unintelligens hozzáállás volt mind a 2 részről ugyanis mind a kettőnk szülei más párt akartak. Már 10 éve vagyunk házasok de ha tehetném az esküvőre egy rokont sem hívnék el. Sok boldogságot nektek!
2009. júl. 13. 08:28
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Nehéz így megmondani, hogy nem ismerem a családod. Nálunk pl. a szüleim bele haltak volna, ha nem lennének ott. És vhogy én sem szeretném nélkülük. Ez életem egyik legfontosabb pillanata, kik legyenek ott, ha nem azok, akik felneveltek. De rokonság annyira nekem sem fontos. Szóval, ha nem annyira jó a viszony a szülőkkel, és nem lesz rossz, ha nincsenek ott, akkor mehet a titkos frigy!:) Bár a párodat is figyelembe kell venned. Én úgy csinálnám, ha ennyi az utálat a családban, hogy elmondanám nekik: nézzétek, össze akarunk házasodni, ezt megtehetjük akár nélkületek is. Ha ott akartok lenni, akkor fogcsikorgatva, de ki kell bírnotok egymás társaságát, ha nem megy, akkor nem kell eljönni. Tudatosítani kell bennük, hogy ez a ti napotok, és nem az ő gyűlölködéseikkel akartok foglalkozni. Aztán mindenki eldönheti, hogy vagytok-e olyan fontosak nekik, hogy kibirják azt az egy órát (gondolom vacsi nem lesz utána), vagy nem. Ha nem, akkor ne is bánjátok, hogy nincsenek ott,mert ezek szerint nekik akkor nem vagytok olyan fontosak. Sok boldogságot.
2009. júl. 13. 08:54
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

anyám elvált mikor 5 éves voltam...10 voltam mikor ujra férjhez ment...2 tanu,anyakönyvvezető meg én voltam ott...nekem tetszett...

a testvére pár éve ment férjhez...150 fő,nagy lagzi,az egészből csak annyi maradt meg az emlékezetemben,hogy a pénzen vitatkoznak,meg azon hogy ki ivott tul sokat,és miért kell annyi sütit csomagolni...

ugyhogy ha egyszer férjhez megyek,akkor 2-2 szülő,2 tanu,meg öcsém,és ennyi...meg templomi esküvő,ahova az jön aki akar,de utána semmi lagzi,csak templomi szertartás

22/L

2009. júl. 13. 10:03
 18/22 anonim ***** válasza:
A párod mást szeretne, mint te... Így már nem annyira okés. Hisz neki is ez élete legfontosabb napja.
2009. júl. 13. 10:09
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Hajrá!!mi is igy akartuk anno,aztán mégis elhívtuk a szűlőket,tesókat...nem is kell annál több,elvégre Rólatok szól,s nem az elégedetlenkedő rokonok,stb.stb.

Sztem külföldön csináljátok,akkor tuti h csak RÓLaTOK szól,s nincs más ott:-))meg hát nincs is annál romantikusabb...mint egy tengerparti esküvő:-)))

2009. júl. 13. 11:19
 20/22 anonim ***** válasza:
Ha a párod nem szeretné, akkor felejtsd el, akármi indokolná is. Vagy beszéljétek meg. De ha nem akartok egyet már ebben se, mi lesz később?
2009. júl. 13. 14:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!