Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek egy titkos esküvőről?
Szeritnem okés a titokban. Én vagy elmondanám utána, de nincs utólagos buli, lagzi, satöbbi (ha erőltetik, akkor se!), vagy tényleg egyáltalán nem elmondani, majd csak évek múlva.
Ha te rosszul éreznéd magad, akkor ne hagyd magad meggyőzni...
anyám elvált mikor 5 éves voltam...10 voltam mikor ujra férjhez ment...2 tanu,anyakönyvvezető meg én voltam ott...nekem tetszett...
a testvére pár éve ment férjhez...150 fő,nagy lagzi,az egészből csak annyi maradt meg az emlékezetemben,hogy a pénzen vitatkoznak,meg azon hogy ki ivott tul sokat,és miért kell annyi sütit csomagolni...
ugyhogy ha egyszer férjhez megyek,akkor 2-2 szülő,2 tanu,meg öcsém,és ennyi...meg templomi esküvő,ahova az jön aki akar,de utána semmi lagzi,csak templomi szertartás
22/L
Hajrá!!mi is igy akartuk anno,aztán mégis elhívtuk a szűlőket,tesókat...nem is kell annál több,elvégre Rólatok szól,s nem az elégedetlenkedő rokonok,stb.stb.
Sztem külföldön csináljátok,akkor tuti h csak RÓLaTOK szól,s nincs más ott:-))meg hát nincs is annál romantikusabb...mint egy tengerparti esküvő:-)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!