Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről az esküvőről?
Nem szeretnék nagy banzájt. Vagyis inkább drágát.... Van egy elképzelésem, de azt hiszem ez kicsit formabontó.
Nem lenne templomi esküvő, csak polgári. Az is ott lenne, ahol a "buli".
Nos, a buliról:
Nem szeretnék sokat költeni rá, flancolni. Amúgy sem szeretem az ilyen feszengős dolgokat. Viszont imádok a barátaimmal, családommal "bulizni". Egy szabadtéri megoldásra gondoltam. Bográcsozás, grillezés, akármi. Műanyagtányérok.... A násznép rövignadrágban és pólóban... Szóval teljesen egy majális jellege lenne. Kb. 150fős lenne. A zenéről gondoskodna a család egy közeli barátja, ők amúgyis ezzel foglalkoznak.
Persze italokat, stb megvennénk, csak a főzőcske rész lenne ott. Rossz idő esetén mindez sörsátorokban megoldva. (vagy esőnap:D )
Ne értsetek félre, nem a pénzzel van gond. 4 millió is lenne rá, de nem akarok ennyit kiadni rá.Ehelyett elmennék egy gyönyőrű útra a párommal. (csak semmi tengerpart! Szigorúan hegymászás, túrázás stb. :) ) Úgy gondolom, hogy a lényeget így is át lehet érezni. A barátainkkal, családunkkal bulizunk egy jót, és ennyi.
Sem én, sem a páron nem szeretjük a felhajtást, ez mindkettőnknek tetszene. Jövő nyáron tervezzük. A családnak (szülök) még nem igazán mondtuk el ezt a tervünket. Ők már tervezgetik magukban a hatalmas, csilivili, hetedhétországra szóló, flancos esküvőt.
Szerintetek ez nagyon elvetemült ötlet? Hogy viszonyulnak ehhez manapság az emberek?
Amúgy nemcsak a pénz miatt találtuk ki ezt, mielőtt azt mondanátok hogy ennyire fukar vagyok.
Egyszerűen nincs kedvem ahhoz a felhajtáshoz. Ez sokkal kötetlenebb.
Nekem az a véleményem, hogyha mindketten egyetértetek abban, hogy milyen legyen az esküvőtök, akkor minden oké:-) Az a Ti napotok, legyen olyan, ahogyan Ti szeretnétek.
Sok boldogságot!
max a nasznepnek megkerned vigyenek valtoruhat :)
jo otlet.
Persze, a menete olyan lenne mint egy szokványos esküvőnek.
Vőfély meg minden.
Az ötlet jó, csak egy dolog: mindenképpen tüntesd fel a meghívón, hogy mire számítsanak! Nehogy valaki kisestélyiben, tűsarkúban szenvedje végig az estét!
Meg helyszíntől függően gondold alaposan végig a dolgokat, nem tudom hol rendeznétek, de ilyeneket semmiképp ne felejtsetek el, hogy pl. ha valahol kinn az erdő közepén vagytok, akkor vécé, áram, stb. Saját udvarban ez nyilván nem kérdés :)
Én nem tudnám így elképzelni az esküvőmet. Igaz nekem egyenlőre semmi pénzem rá...de tuti nem örülnék ha az enyém ilyen lenne én hagyományosat szeretnék, persze nem rongyrázósat, de azért legyen szép ruhám meg minden ami "illik"...
Viszont elmennék egy ilyen esküvőre és szerintem jól is érezném magam:) Szóval ha Nektek ez a vágyatok akkor hajrá, a Ti napotok lesz...
(utálom, hogy ilyenkor is kell legyen egy vészmadár aki beköpi a válás gondolatát. magát és a saját életét minősíti azzal...)
sok boldogságot:)
Az esküvő rólatok szól az legyen olyan, amilyennek ti szeretnétek... Biztos vagyok benne, hogy lesz egy pár ember (főleg az idősebb generáció) aki furcsállni fogja ezt a formabontást, de szerintem legyen ez az ő gondjuk. Elvégre ők meghívott vendégek és ha tényleg tudják mire számíthatnak, akkor nem érheti őket váratlanul a dolog, csak tényleg ezt alaposan le kell kommunikálni velük...
Flanc ide vagy oda, a fotóson ne spóroljatok! (én egész véletlenül tudok egy jót ;D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!