Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mi a véleményetek erről az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek erről az esküvőről?

Figyelt kérdés

Nem szeretnék nagy banzájt. Vagyis inkább drágát.... Van egy elképzelésem, de azt hiszem ez kicsit formabontó.

Nem lenne templomi esküvő, csak polgári. Az is ott lenne, ahol a "buli".

Nos, a buliról:

Nem szeretnék sokat költeni rá, flancolni. Amúgy sem szeretem az ilyen feszengős dolgokat. Viszont imádok a barátaimmal, családommal "bulizni". Egy szabadtéri megoldásra gondoltam. Bográcsozás, grillezés, akármi. Műanyagtányérok.... A násznép rövignadrágban és pólóban... Szóval teljesen egy majális jellege lenne. Kb. 150fős lenne. A zenéről gondoskodna a család egy közeli barátja, ők amúgyis ezzel foglalkoznak.

Persze italokat, stb megvennénk, csak a főzőcske rész lenne ott. Rossz idő esetén mindez sörsátorokban megoldva. (vagy esőnap:D )

Ne értsetek félre, nem a pénzzel van gond. 4 millió is lenne rá, de nem akarok ennyit kiadni rá.Ehelyett elmennék egy gyönyőrű útra a párommal. (csak semmi tengerpart! Szigorúan hegymászás, túrázás stb. :) ) Úgy gondolom, hogy a lényeget így is át lehet érezni. A barátainkkal, családunkkal bulizunk egy jót, és ennyi.

Sem én, sem a páron nem szeretjük a felhajtást, ez mindkettőnknek tetszene. Jövő nyáron tervezzük. A családnak (szülök) még nem igazán mondtuk el ezt a tervünket. Ők már tervezgetik magukban a hatalmas, csilivili, hetedhétországra szóló, flancos esküvőt.

Szerintetek ez nagyon elvetemült ötlet? Hogy viszonyulnak ehhez manapság az emberek?

2011. jún. 15. 15:25
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

A helyet így képzeljétek el kb:

Egy vidéki kisvárostól kb 10km-re van egy tanya. Nem is tanya... a helyi erdőgazdaság van ott. Iroda, épületek, szállások, szóval teljesen ki van építve, áram, mosdó zuhanyzó, elszállásolás ha kérik meg lenne oldva. Maga a buli egy erdőszéli kis tisztáson lenne, tó meg minden.

2011. jún. 15. 15:42
 12/20 anonim ***** válasza:
Szerintem ez egy remek ötlet, más nem is lehetne. Teljesen igazad van hogy nincs értelme egy szuper nagy esküvőre egy rakat pénzt kiadni és esetleg egyesek nem is éreznék túl jól magukat, szerintem ez a legjobb megoldás. Ahogy leírtad a lehetőségeidet zenét megtudod oldani, sör sátor meg minden legyen ha úgy adódik. Mellesleg a gyerekek számára is biztosítsatok valamit amivel nem unatkoznak.
2011. jún. 15. 15:43
 13/20 A kérdező kommentje:
a gyereke szerintem le lennének kötve a tóval. Csónakázás, vizibicaj. Meg lenne pár jéték. Amit ilyenkor szoktak. Na nem esküvőn, hanem majálison. Teke, rajzolhatnának aszfaltra, különböző szabadtéri játékok. Van egy "mini kalandpark" is ott. Szerintem azzal is ellenének.
2011. jún. 15. 15:46
 14/20 anonim ***** válasza:
Én imádom.Soha nem akartam férjhez menni,de ez TETSZIK!!!Ilyenben én is benne lennék.
2011. jún. 15. 15:58
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

az enyém hasonló volt:) csak polgári szertartás (igaz, én vettem fel menyasszonyi ruhát, mert szerettem volna, de senkinek nem kellett kiöltözni), utána borácsozás anyósomék házánál, buli hajnalig. imádtam, ha meg kellene ismételni ugyan így csinálnám.

hogy a család mit szól hozzá, az a magánügyük, véleményük persze lehet, de ez a ti esküvőtök.

viszont én nem hagynám, hogy beleéljék magukat a csililvilibe, szóljatok minél előbb, úgy a korrekt.

2011. jún. 15. 15:59
 16/20 A kérdező kommentje:

Én is szeretnék valami ruhát. Mármint amiből kitűnik, hogy hello! én vagyok a menyasszony! :))

Egyelőre semmi elképzelésem, hogy mi illene ide. Sima, egyszerű fehér pántos ruha? Vagy mi?:D Nézegettem már nagyon egyszerű menyasszonyi ruhákat, de azokat is túlzásnak tartom oda. Bár ez valószínüleg egy újabb kérdés lesz. :)

2011. jún. 15. 16:06
 17/20 anonim ***** válasza:

utolsó vagyok:

az én ruhám ilyen volt:)

2011. jún. 15. 16:45
 18/20 anonim ***** válasza:
2011. jún. 15. 16:45
 19/20 anonim ***** válasza:

Én valami ilyesmi ruhát tudnék elképzelni:

[link]

[link]

2011. jún. 15. 17:21
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

Ezerszer szívesebben mennék egy ilyesfajta mulatságba, mint egy puccos lagziba.

Sok boldogságot Nektek :) !!!

2011. jún. 15. 23:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!