Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek egy titkos esküvőről?
Figyelt kérdés
Nem szeretnénk nagy lakodalmat. Családunkban rengeteg az ellentét, sokan utálják is egymást a legszűkebb rokonságunkban. (Szülők elváltak, valakinek már új családja van, valaki nem tudja túltenni magát a váláson. Egy légtérben nem is akarnak tartózkodni...) Párom csak a szűk családot szeretné ott látni. De mint írtam ott is sok az utálat, meg valakiket még én se szeretek.. Ezért gondoltam egy olyan esküvőre, ahol csak mi vagyunk + tanuk. Mi a véleményetek? Jót is rosszat is várok. Köszönöm2009. júl. 12. 22:17
1/22 anonim válasza:
Azért rajtatok+tanúkon kívül legalább egy anyakönyvvezető/pap is legyen ott! :)
Komolyabban: ez a Ti esküvőtök, olyanra csináljátok, amilyenre akarjátok.
Inkább ne legyenek ott rokonok, mint hogy végig idegeskedjétek az egészet.
2/22 anonim válasza:
egyetértek az előttem szólóval. ha nem akarod meghívni a rokonságot, ne tedd, elég az az 5 ember is:-)
3/22 A kérdező kommentje:
Nem szeretem a konfliktusokat, így arra is gondoltam, hogy utána el se kéne mondani a rokonságnak.. Vagy ez hülyeség? Előtte be kéne jelenteni? Elég nehéz a helyzetünk... Anyakönyvvezetőt nem akartam kihagyni :))
2009. júl. 12. 22:54
4/22 anonim válasza:
Az unokatestvérem épp a múlt héten házasodott össze a barátjával ilyen mód, pont az ilyen dolgok elkerülése végett. A szüleik sem tudtak a dologról. Utólag elmondták, volt aki megsértődött, volt aki örült. Én csak gratuláltam nekik. Az ő dolguk.
Szeretitek egymást, és össze szeretnétek kötni az életeteket, ehhez csak ti kelletek, a tanúk és az anyakönyvvezető senki más.
6/22 anonim válasza:
Ha a párodnak is megfelel így, akkor hajrá.
7/22 anonim válasza:
Csináldd ha, így akarjátok, de, ha, titokban akrarod teljesen, akkor tudnod kell, hogy, miután ez a házasság megkötődik az önkormányzat küldd egy leveletamiben gratulál a friss házasoknak.. És ha, éppen otthonra vagy bejelentve, mivel ott laksz tegyük fel, akkor, nem biztos, hogy, Te olvasod el először... Remélem érted...:D:D:D:D:D:D:D
8/22 anonim válasza:
Barátnőm házasodott össze ugyanígy a párjával titokban, még az egyetemi évek alatt. A legviccesebb az volt, amikor a második gyerek születése után mindenki elkezdte őket csesztetni, hogy ideje lenne összeházasodni, mire kénytelenek voltak előrukkolni vele, hogy már 8 éve házasok. Annyira meglepődött mindenki, hogy még megsértődni is elfelejtettek.
10/22 A kérdező kommentje:
Én is pont így gondoltam,hogy majd évek múlva elmondjuk, ha már nagyon eröltetik az esküvőt:) Párom szeretné, ha ott lennének a közeli rokonok...
2009. júl. 13. 00:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!