Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Az abroncsos ruhák már kimente...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az abroncsos ruhák már kimentek a divatból?

Figyelt kérdés
A legtöbb kérdésben ilyen -> [link] fazonú esküvői ruhákról kérnek véleményeket. Tetszenek meg minden, de én még mindig azt hamupipőkés nagy fehér abroncsos ruhát tudom elképzelni magamnak.
2012. júl. 6. 10:45
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
73%

azt veszel fel,ami neked tetszik.

Én is a habosbabos abroncsos hamupipőkés ruhákra szavazok,olyanom is lesz majd.(hasonló a linkelthez)

[link]

2012. júl. 6. 10:56
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
nem mentek ki, csak sokaknak ez tetszik, pont azért, mert nem a megszokott, és azért is kérdezik, mert nem biztosak a dolgukban, hogy az abroncsos ruhák között ez megállja-e a helyét. Mert nem szokványos. Nincs velük semmi baj, bár én is inkább az abroncsos ruhákat tartom szépnek, az egyszerűbbeket, nem a habos babos ruhákat. De ha megnézed, ezek a ruhák is csodaszépek, és élőben, napfényben mégjobban kihozzák a menyasszonyok szépségét, mint a képeken. minden menyasszonyi ruha szép, csak jó embernek kell viselni. Rajtam pl. ez a ruha soha nem állna jól, hiába szép, ezért sem baj, hogy abroncsos tetszik és olyan is volt rajtam. Mindenkinek az lesz a divat, ami tetszik neki :)
2012. júl. 6. 10:57
 3/16 anonim ***** válasza:
66%

Magyarországon MÉG divat, nyugatabbra meg már igencsak elavult - igy pár év múlva Magyarországon is mindenki azon fog fennakadni, hogy hogy lehettek a mai menyasszonyok ennyire izléstelenek, maradiak, stb.

Ez eddig ugyanis MINDEN menyasszonyi ruha stilussal igy volt és igy is lesz.

2012. júl. 6. 11:01
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Én mindkettő stílust szeretem. :)

Eredetileg egy lágy esésű ruhát akartam, olyasmit mint amit belinkeltél kedves kérdező, de magamon nem tetszett a ruha.

Végül egy abroncsosat vettem magamnak, és nagyon elégedett vagyok vele. :)

2012. júl. 6. 11:03
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Azért az abroncsosok között is kell különbséget tenni. Az abroncsosok egy részével semmi baj nincs, mert szépek és kifinomultak. Másik részük pedig olcsó, gagyi anyagból készül, túldíszített és nekem azok abszolút nem tetszenek. Ezek nem is divatosak, csak itt Kelet-Európában. Egyébként a 2012-es sláger divat a sellő fazon, de az nem mindenkinek áll jól, mert tökéletes alakot kíván.

Linkelek pár ellenpéldát az abroncsosra. Természetesen ez az én magánvéleményem.

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Kövezzetek meg, de akkor is ez az igazság.

2012. júl. 6. 11:52
 6/16 anonim ***** válasza:
87%
Én is abroncsosat szerettem volna, de miután felpróbáltam vagy 10-et be kellett látnom, hogy pocsékul áll rajtam... Nekem végül sellő szabású lett, nagyon jól éreztem magam benne. Próbálj fel párat, aztán majd úgyis megtetszik valamelyik. A képen láthatót meg inkább terhes menyasszonyok szokták felvenni - szerintem.
2012. júl. 6. 11:53
 7/16 anonim ***** válasza:
49%
Én kifejezetten ízléstelennek tartom az abroncsos ruhát, de Magyarországon kb. az összes menyasszony ilyenben van, akinek az esküvőjén voltam. Szóval ne félj, itt ez van divatban, nem fog senki megszólni érte. Inkább azért szólják meg itt az embert, ha nem ilyen ízléstelenséget vesz fel az esküvőjére.
2012. júl. 6. 12:09
 8/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. :) Egyetértek, hogy különbséget kell tenni köztük a fentebb említett okok miatt. Az én álom ruhám ez-> [link] :)
2012. júl. 6. 12:12
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, na ez pont egy szép darab az abroncsosok között és látszik, hogy minőségi darab.
2012. júl. 6. 13:34
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Ennek nagyon szép a kivágása és az ujja része:)
2012. júl. 6. 13:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!