Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mi ez az ültetőkártya mánia...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez az ültetőkártya mánia az esküvőkön?

Figyelt kérdés

Régen sem volt és most sem értem, hogy miért kellene hogy legyen?

Persze engem nem zavar, ha van egy esküvőn. Csak nekem úgy jön le, hogy az egyik menyasszony megy a másik után...és most azért ilyen "nagy szám" ez.

2012. jún. 30. 12:05
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
2012. jún. 30. 19:14
 22/28 A kérdező kommentje:

Te jó ég! Mi ez a lepontozgatás, főleg azokat pontozzák le, akik nem értenek egyet az ültetőkártyával...

Komolyan az oviban érzitek magatokat? Mondjuk ez még az ovis szintet sem éri el, az az ember, aki ezen éli ki magát nála valami nagyon nincs rendben.

El kell fogadni vagy nagyon jó ötlet tud lenni az ültetőkártya vagy pedig nagyon rossz. Láttunk erre példát és ellenpéldát is.

Aki meg ide jön lepontozgatni vagy kötekedni csak sajnálni tudom, mert élete nem sok lehet az is biztos.

2012. jún. 30. 20:52
 23/28 anonim ***** válasza:
27%
Nekünk jövőre lesz az esküvőnk. Nem látom értelmét az ültetőkártyáknak...Úgyis mindenki ismerős mellé/közelében ül le. A másik, hogy vacsora után már mindenki oda ül, akivel beszélgetni szeretne, stb. Felesleges pénzkidobás véleményem szerint! :)
2012. júl. 1. 14:21
 24/28 anonim ***** válasza:
75%
Pénzkidobás? Hiszen ingyen van szinte. Fogsz egy lapot, amiből mindig van a lakásban... fogsz egy tollat, és ráírod: Gizi néniék, Pista bácsiék... mi kerül ezen pénzbe?
2012. júl. 1. 14:30
 25/28 anonim ***** válasza:
39%
Én a legkevésbé sem vagyok "ültetőkártya ellenes". Viszont, az utóbbi néhány évben voltam néhány lakodalomban, és több helyen sem volt ültetőkártya. Sokan írjátok, hogy ki marad 1-2 hely, és a több fős család "darabokban" tud helyet foglalni. Ahol én voltam, és nem volt ültetőkártya, ugyanúgy egymás mellé ültek a családok, sehol sem maradt ki hely, hiszen értelmes emberek ezzel tisztában vannak. Mielőtt leültünk, a mellettünk ülőket megkérdeztük jön-e még valaki, vagy ennyien vannak-e, és helyet foglaltunk közvetlenül mellettük. Továbbá, véleményem szerint azzal sincs baj, ha pl. én a menyasszony rokonságába tartozom, és a vőlegény családjából ültetnek mellénk egy családot, hiszen miért baj ha a két "familia" összeismerkedik? =) Szerintem azzal sincs baj, ha valakinél nincs, de engem az sem zavar, ha van. Sőt, ahogy előttem már írták is, ahol volt, mi is eltettül emlékbe. :-)
2012. júl. 2. 10:24
 26/28 anonim ***** válasza:

Én mindenképpen fogok ültetőkártyákat készíteni. Főleg azért, mert soha semmi jó nem szokott abból kisülni, hogy aki kapja, marja, mki üljön oda, ahova akar (még suliban sem :D). Először is, szeretném én eldönteni, hogy ki üljön a főasztalhoz, milyen sorrendben. Persze épeszű ember tudja, hogy szülők ülnek oda stb., de van pár rokon, ismerős, akit illik meghívni, de sajnos ilyen módon nincs tisztában az illemmel, ezzel számolni kell.

Aztán. Ahogy már többször is elhangzott, azért a családokat illik egymás mellé leültetni. Vagy mondjuk a fiatalokat egymáshoz, nem pedig elszórtan olyan emberek közé, akikkel nincs közös téma. Ezek az emberek, főleg a családok, ha később érkeznek meg az étterembe, és nincs nekik elég hely egy asztalnál... hát, nagyon ciki lenne szétválasztani őket, de az sem jobb, ha már a leült vendégseregnek kellene emiatt újra elhelyezkednie. Ráadásul sztem egy nagyon helyes kis emlék is, én mindig elrakom, mert személyre szóló.

2012. júl. 3. 16:30
 27/28 anonim ***** válasza:
Jó lenne, ha nem lehetne pontozni a válaszokat. Én néha nem is pontozok. uff...
2012. nov. 5. 21:45
 28/28 anonim ***** válasza:
Engem baromira irritál, hogy őszinte legyek...legutóbbi esküvőre például párommal és családjával mentünk, meg ott voltak nagyon jó barátaink is. Na már most a barátokat a terem másik végébe ültették, mi meg egész este beszélgetni is alig tudtunk valakivel...volt egy kis tánctér, ami rendszerint tele volt, szóval.
2012. nov. 6. 17:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!