Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez az ültetőkártya mánia az esküvőkön?
Régen sem volt és most sem értem, hogy miért kellene hogy legyen?
Persze engem nem zavar, ha van egy esküvőn. Csak nekem úgy jön le, hogy az egyik menyasszony megy a másik után...és most azért ilyen "nagy szám" ez.
Te jó ég! Mi ez a lepontozgatás, főleg azokat pontozzák le, akik nem értenek egyet az ültetőkártyával...
Komolyan az oviban érzitek magatokat? Mondjuk ez még az ovis szintet sem éri el, az az ember, aki ezen éli ki magát nála valami nagyon nincs rendben.
El kell fogadni vagy nagyon jó ötlet tud lenni az ültetőkártya vagy pedig nagyon rossz. Láttunk erre példát és ellenpéldát is.
Aki meg ide jön lepontozgatni vagy kötekedni csak sajnálni tudom, mert élete nem sok lehet az is biztos.
Én mindenképpen fogok ültetőkártyákat készíteni. Főleg azért, mert soha semmi jó nem szokott abból kisülni, hogy aki kapja, marja, mki üljön oda, ahova akar (még suliban sem :D). Először is, szeretném én eldönteni, hogy ki üljön a főasztalhoz, milyen sorrendben. Persze épeszű ember tudja, hogy szülők ülnek oda stb., de van pár rokon, ismerős, akit illik meghívni, de sajnos ilyen módon nincs tisztában az illemmel, ezzel számolni kell.
Aztán. Ahogy már többször is elhangzott, azért a családokat illik egymás mellé leültetni. Vagy mondjuk a fiatalokat egymáshoz, nem pedig elszórtan olyan emberek közé, akikkel nincs közös téma. Ezek az emberek, főleg a családok, ha később érkeznek meg az étterembe, és nincs nekik elég hely egy asztalnál... hát, nagyon ciki lenne szétválasztani őket, de az sem jobb, ha már a leült vendégseregnek kellene emiatt újra elhelyezkednie. Ráadásul sztem egy nagyon helyes kis emlék is, én mindig elrakom, mert személyre szóló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!