Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek melyik ruha csinosabb menyecskeruhának?
[link] Vatera.hu/eskuvoi_ruhazat_es_kiegeszito/eskuvoi_ruhazat/menyecske_ruha/magyaros_kalocsai_mintas_menyecske_ruha_1610731775. html [link] Ie/itm/BLUE-BLACK-SATIN-CORNELLI-ROSE-SEQUIN-DESIGN-COCKTAIL-DRESS-SZ-8-14-/220853131644? pt=UK_Women_s_Dresses&var=&hash=item7915575d9c
Persze nyilván van, akinek egyik sem, de nekem ez a kettő maradt fenn a rostán. Bizonyos körülmények miatt (ezek egyébként nem szépészeti okokból, azaz nem azért, mert az nem áll jól, vagy nem tetszik) nem viselek piros, illetve bordó ruhát, ezért nem a hagyományosan viselendő színt választottam a menyecske ruhához.
Jujjj, nekem a kalocsai mintás ruha nagyon tetszik. Én 100%, hogy azt választanám. Az utolsó csak azért nem jön be nekem, mert nem szeretem a kéket, de a fazonja, annak a ruhának is tetszik.
Sok boldogságot!
Szia, nekem hasonlo mint ez csak kisebb feher pottyokkel es feher tul van az aljan, persze nincs ov, igy is mutatos
Szerintem az első gyönyörű. Nagyon ízlésesen használja a kalocsai mintát. És szerintem fantasztikus, hogy végre a Magyar minták jönnek divatba, hordja mindenki!
A második szerintem borzasztó.
Viszont én biztos nem neten vennék, látatlanban ruhát. Mondjuk te ismered az alakod, hogy konfekció méreteket tudsz e hordani, de szerintem azért drága, hogy aztán ne férj bele...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!