Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek melyik ruha csinosabb menyecskeruhának?
[link] Vatera.hu/eskuvoi_ruhazat_es_kiegeszito/eskuvoi_ruhazat/menyecske_ruha/magyaros_kalocsai_mintas_menyecske_ruha_1610731775. html [link] Ie/itm/BLUE-BLACK-SATIN-CORNELLI-ROSE-SEQUIN-DESIGN-COCKTAIL-DRESS-SZ-8-14-/220853131644? pt=UK_Women_s_Dresses&var=&hash=item7915575d9c
Persze nyilván van, akinek egyik sem, de nekem ez a kettő maradt fenn a rostán. Bizonyos körülmények miatt (ezek egyébként nem szépészeti okokból, azaz nem azért, mert az nem áll jól, vagy nem tetszik) nem viselek piros, illetve bordó ruhát, ezért nem a hagyományosan viselendő színt választottam a menyecske ruhához.
nekem megnyitotta őket,csak a szóközöket kellett kitörölni :)
személy szerint az első jobban tetszik,oda vagyok a nép motívumokért,bár mostanában eléggé felkapott lett,ami engem zavar... már boldog boldogtalan is kalocsai mintás ruhákat hord... ennek ellenére a saját esküvői ruhámon is el tudnám képzelni a mintákat :)szóval szerintem az első a nyerő
# 5: köszi a linkeket! :)
Kérdező: megmondom őszintén, egyik sem tetszik.
Az első azért nem, mert nem szeretem ezeket a műmagyar dolgokat. Ha magyaros a menyecske ruha, akkor legyen valóban magyaros és nép, és nem csak valami olcsó utánzat.
A második pedig a színe miatt nem tetszik.
De ha választani kell, akkor a második csak más színben.
Kedves Utolsó hozzászóló, köszönöm a segítséget, sajnos nem vagyok nagy számítógép guru, persze nyilván ehhez nem kéne túl nagy tudomány, de úgy látszik, nekem nem sikerült a linkeket rendesen feltenni :-(
Szóval, köszi
Hát,nekem is savanyú uborkáért kiált. Melyik megy az esküvő színvilágához? Két nagyon különböző ruha,valamelyik nagyon nem passzolhat az egyéniségedhez. De melyik?
Nekem is kezd közönséges lenni ez a vissza a gyökerekhez erőltetett motívum mindenen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!