Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek melyik ruha csinosabb menyecskeruhának?
[link] Vatera.hu/eskuvoi_ruhazat_es_kiegeszito/eskuvoi_ruhazat/menyecske_ruha/magyaros_kalocsai_mintas_menyecske_ruha_1610731775. html [link] Ie/itm/BLUE-BLACK-SATIN-CORNELLI-ROSE-SEQUIN-DESIGN-COCKTAIL-DRESS-SZ-8-14-/220853131644? pt=UK_Women_s_Dresses&var=&hash=item7915575d9c
Persze nyilván van, akinek egyik sem, de nekem ez a kettő maradt fenn a rostán. Bizonyos körülmények miatt (ezek egyébként nem szépészeti okokból, azaz nem azért, mert az nem áll jól, vagy nem tetszik) nem viselek piros, illetve bordó ruhát, ezért nem a hagyományosan viselendő színt választottam a menyecske ruhához.
A kalocsai mintás nagyon tetszik, a kék is szép, de az koktélruha. Abban nem "menyecske" leszel hanem "egy vendég a sok közül"....mármint ez hülyén hangzik talán, de ha belegondolsz, a menyecske pirosban, vagy magyarosban van. Ugyanis a fiatal csaj vendégek mindenféle koktélruciban vannak a lagzikon általában. A menyasszony ne vesszen már el köztük :) A menyasszonynak legyen egyedibb ruhája, vagy legalábbis "menyecskésebb".
Tehát a kék ruhát én akkor venném fel, ha vendég lennék. Ha menyecske, akkor a másikat mindenképp :)
nos két különböző stílusú és alklalomra illő ruhát linkeltél.
az első, a fehér alalpon kalocsai minta gyönyörű, csak nem látni teljességben. ez a ruha akkor lenne jó választás, ha az esküvő színvilága, stílusa és menüje is igazi magyaros lenne. amúgy tényleg gyönyörű darab :)
a kék ruha pedig egy sima koktélruha. személy szerint nem választanám menyecskeruhának.
ha e kettő közül kell mindenképp választani, akkor az első lenne a favorit.
amúgy néztél már másféle menyecskeruhát is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!