Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek melyik ruha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek melyik ruha csinosabb menyecskeruhának?

Figyelt kérdés

[link] Vatera.hu/eskuvoi_ruhazat_es_kiegeszito/eskuvoi_ruhazat/menyecske_ruha/magyaros_kalocsai_mintas_menyecske_ruha_1610731775. html [link] Ie/itm/BLUE-BLACK-SATIN-CORNELLI-ROSE-SEQUIN-DESIGN-COCKTAIL-DRESS-SZ-8-14-/220853131644? pt=UK_Women_s_Dresses&var=&hash=item7915575d9c

Persze nyilván van, akinek egyik sem, de nekem ez a kettő maradt fenn a rostán. Bizonyos körülmények miatt (ezek egyébként nem szépészeti okokból, azaz nem azért, mert az nem áll jól, vagy nem tetszik) nem viselek piros, illetve bordó ruhát, ezért nem a hagyományosan viselendő színt választottam a menyecske ruhához.

2012. jún. 27. 13:39
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
83%
Nekem mind a kettő nagyon tetszik! Az első kiváltképp, de az NEM való menyecske ruhának, ebből kifolyólag inkább a 2.-at ajánlanám :) sok boldogságot! :)
2012. jún. 27. 14:13
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
A fene tudja, egyik sem tetszik igazán, de ha választanom kellene, akkor az első.
2012. jún. 27. 14:15
 13/26 anonim ***** válasza:
100%

A kalocsai mintás nagyon tetszik, a kék is szép, de az koktélruha. Abban nem "menyecske" leszel hanem "egy vendég a sok közül"....mármint ez hülyén hangzik talán, de ha belegondolsz, a menyecske pirosban, vagy magyarosban van. Ugyanis a fiatal csaj vendégek mindenféle koktélruciban vannak a lagzikon általában. A menyasszony ne vesszen már el köztük :) A menyasszonynak legyen egyedibb ruhája, vagy legalábbis "menyecskésebb".

Tehát a kék ruhát én akkor venném fel, ha vendég lennék. Ha menyecske, akkor a másikat mindenképp :)

2012. jún. 27. 14:20
 14/26 anonim ***** válasza:
68%
Nekem az első olyan, mintha mama asztalterítőjét ölteném magamra. Pedig tetszenek a hímzéses ruhák, de ez most annyira nem jött be. A második nagyon szép! :)
2012. jún. 27. 14:21
 15/26 anonim ***** válasza:
86%
Ha az elsőt szeretnéd, akkor semmiképpen sem ettől az eladótól vedd meg! Engem már átvert egy másik néven, csak ígérgetni tud!
2012. jún. 27. 14:35
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

nos két különböző stílusú és alklalomra illő ruhát linkeltél.

az első, a fehér alalpon kalocsai minta gyönyörű, csak nem látni teljességben. ez a ruha akkor lenne jó választás, ha az esküvő színvilága, stílusa és menüje is igazi magyaros lenne. amúgy tényleg gyönyörű darab :)

a kék ruha pedig egy sima koktélruha. személy szerint nem választanám menyecskeruhának.

ha e kettő közül kell mindenképp választani, akkor az első lenne a favorit.

amúgy néztél már másféle menyecskeruhát is?

2012. jún. 27. 15:16
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
1.
2012. jún. 27. 15:33
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
Én régóta szemezgetek az elsővel.Sőt mi több, ki is ötöltem, hogy megvarrom magamnak és anyukámmal kihímeztetem, de a kéket semmiképpen nem venném fel:)
2012. jún. 27. 16:02
 19/26 A kérdező kommentje:
Tényleg örülök a sok válasznak, több szem, többet lát. moira! azt elmondanád, hogy, hogy vert át az eladó, és milyen néven? Talán hasznos lenne, ha megelőznénk a további átveréseket, úgyhogy köszi, hogy figyelmeztettél. Esetleg sikerült máshol hasonló ruhát találni? Amúgy azoknak írnám, akik a "műmagyar" és hasonló jelzőket használták, én egyáltalán nem műmagyar, vagy ilyesmi ruhát szeretnék, egyszerűen szépnek találom a kalocsai mintát, és szépnek látom kevéssé magyaros fazonú ruhákon is.
2012. jún. 27. 19:09
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
Menyecske ruhát szerettem volna venni még tavaly novemberben. Kb 5 hónapig húzta a dolgot. Olyanokat mondott, hogy véletlenül másnak küldte el, az meg nem akarta neki visszaküldeni. Aztán azt mondta, hogy megvarrja nekem. Mindenféle mondvacsinált indokkal ez is húzódott hetekig. Aztán elegem lett és megmondtam, hogy vagy a ruha, vagy a pénzem legyen nálam 5 napon belül. Végül visszautalta a pénzt. Nemrég láttam nála a kiválasztott menyecskeruhámat, mármint az aukciók között. Egyedi darab, úgyhogy biztosan ő az. Újra meghirdette, csak egy 10essel drágábban. Már nincs az aukciói között.
2012. jún. 27. 19:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!