Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » A férjem unokaöccsének az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem unokaöccsének az esküvőjére mennyit illik adni? 3-an megyünk, férjem, kislányunk, én.

Figyelt kérdés
2012. jún. 24. 12:00
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
81%

nálunk fő*10.000-et szoktak.

esetleg az nem lehet megoldás, hogy nem mentek el, így nem kell vonatjegyet szállást fizetni, hanem küldtök egy szép borítékot képeslappal, s amit a vonatra meg szállásra kellene kifizetni, azt beletenni?

vagy nem maradnátok sokáig, hogy este még az utolsóval hazaérjetek, s a szállás árát tenni a borítékba....

2012. jún. 24. 13:16
 12/17 anonim ***** válasza:
92%
utolsó, borítékban pénzt nem postázunk, egyrészt mert nem szabad a posta szabályzata szerint, másrészt meg kilopják
2012. jún. 24. 14:52
 13/17 anonim ***** válasza:
75%
Nálunk is kb 10000Ft/fő a minimum. Általában úgy illik, hogy legalább a vacsora árát. Pl. Egy étteremben kb. 8-10 ezer az egy főre jutó összeg, ennyit mindenképpen szokás adni. De pl. dunántúli rokonainknál 100 ezer alatt nem sok család visz (bár szerintem az meg a másik véglet, de ott nagyon magasak a jövedelmek).
2012. jún. 24. 22:08
 14/17 anonim ***** válasza:
77%
Mi tán augusztusba megyünk párom munkatársának esküvőjére ugyan úgy mint ti hárman de 10 ezernél többet ne fogok kiadni erre, sok ez a 10 ezer is ott ahol gyerek van és jelen esetben én itthon vagyok még vele így jövedelmem igen kevés. (És még fel is kell öltözködnünk,mert nincs parti képes ruhánk)
2012. jún. 25. 08:28
 15/17 anonim ***** válasza:
44%
A vacsi árat illik odaadni, ha meg nem szansz rajuk semmit akkor ne menj! Ők is koltenek a vendegekre, hogy jól érezzek magukat szoval illik viszonozni vagy ajandek vagy penz formajaban.
2012. jún. 25. 10:28
 16/17 anonim ***** válasza:
57%
utolsó! nem az van, hogy nem szán rájuk, hanem nincs!!!!
2012. jún. 25. 11:50
 17/17 anonim ***** válasza:

Ez tök gusztustalan. Mi van, ha valaki mondjuk csak egy levest eszik? Fizessen tízezreket?

Ennél már csak az lenne szebb, ha vacsora végén összeszámolnák ki mit evett, és a maradékot a nászpár elé dobnák, mint a prostik elé.

2012. jún. 25. 13:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!