Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem unokaöccsének az esküvőjére mennyit illik adni? 3-an megyünk, férjem, kislányunk, én.
Figyelt kérdés
2012. jún. 24. 12:00
11/17 anonim válasza:
nálunk fő*10.000-et szoktak.
esetleg az nem lehet megoldás, hogy nem mentek el, így nem kell vonatjegyet szállást fizetni, hanem küldtök egy szép borítékot képeslappal, s amit a vonatra meg szállásra kellene kifizetni, azt beletenni?
vagy nem maradnátok sokáig, hogy este még az utolsóval hazaérjetek, s a szállás árát tenni a borítékba....
12/17 anonim válasza:
utolsó, borítékban pénzt nem postázunk, egyrészt mert nem szabad a posta szabályzata szerint, másrészt meg kilopják
13/17 anonim válasza:
Nálunk is kb 10000Ft/fő a minimum. Általában úgy illik, hogy legalább a vacsora árát. Pl. Egy étteremben kb. 8-10 ezer az egy főre jutó összeg, ennyit mindenképpen szokás adni. De pl. dunántúli rokonainknál 100 ezer alatt nem sok család visz (bár szerintem az meg a másik véglet, de ott nagyon magasak a jövedelmek).
14/17 anonim válasza:
Mi tán augusztusba megyünk párom munkatársának esküvőjére ugyan úgy mint ti hárman de 10 ezernél többet ne fogok kiadni erre, sok ez a 10 ezer is ott ahol gyerek van és jelen esetben én itthon vagyok még vele így jövedelmem igen kevés. (És még fel is kell öltözködnünk,mert nincs parti képes ruhánk)
15/17 anonim válasza:
A vacsi árat illik odaadni, ha meg nem szansz rajuk semmit akkor ne menj! Ők is koltenek a vendegekre, hogy jól érezzek magukat szoval illik viszonozni vagy ajandek vagy penz formajaban.
16/17 anonim válasza:
utolsó! nem az van, hogy nem szán rájuk, hanem nincs!!!!
17/17 anonim válasza:
Ez tök gusztustalan. Mi van, ha valaki mondjuk csak egy levest eszik? Fizessen tízezreket?
Ennél már csak az lenne szebb, ha vacsora végén összeszámolnák ki mit evett, és a maradékot a nászpár elé dobnák, mint a prostik elé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!