Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem unokaöccsének az esküvőjére mennyit illik adni? 3-an megyünk, férjem, kislányunk, én.
15-20 ezer forintot adhattok ilyen formában
Mi egy petákot nem kaptunk, igaz nem volt lagzink, csak 2 tanús házasságkötés. A baba születésekor kaptunk egy tizest, meg pár apróságot azóta...
Nagyon nincs pénzünk, én gyesen, kb a vonatjegy kifizetése megterhel, aztán még szállás, ajándék :(
Nézd, mivel ő rokon, ezért valamit nyilván illik adni, de én úgy gondolom, hogy nem kell és nem is szabad a saját családod rovására másnak ajándékozni!
Gondolom (remélem), nem a pénz reményében hívtak meg titeket...
Pl. elég kínos, de nemrég a legjobb barátnőm esküvőjén voltam, de én egy aranyos képkereten kívül semmit nem tudtam nekik adni, mert nem tehettem meg.
Éppen ezért vacilláltam azon, hogy inkább el sem megyek, de ő annyira kérlelt, hogy neki nagyon fontos, hogy én ott legyek... Szóval elmentem, de pénzt nem adtam, mert nem tudtam.
Ezt csak azért mondom el, mert látod, előfordul ilyen is. Ha egyszer az ember nem tud adni, akkor nem tud, hiába "illene".
De én ezt amúgy is butaságnak tartom, hogy lehetne ilyesmit elvárni??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!