Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » A férjem unokaöccsének az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem unokaöccsének az esküvőjére mennyit illik adni? 3-an megyünk, férjem, kislányunk, én.

Figyelt kérdés
2012. jún. 24. 12:00
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
89%
Amennyit nyugodt szívvel adnál anélkül, hogy gond lenne.
2012. jún. 24. 12:04
 2/17 anonim ***** válasza:
50%

15-20 ezer forintot adhattok ilyen formában

[link]

2012. jún. 24. 12:05
 3/17 anonim ***** válasza:
83%
25-30 ezret illik. Aztán más dolog, hogy mennyit tudtok adni.
2012. jún. 24. 12:05
 4/17 anonim ***** válasza:
69%
Felénk úgy szokás, h ahányan mennek, annyiszor 5E a minimum. De ha szoros a kapcsolat, akkor akár többet is. Pl legjobb bnőm esküvőjére egyedül mentem, és 10et adtam, de most uncsim esküvőjére megyünk, a tesóm a szüleim meg és és neki 20at fogunk adni.
2012. jún. 24. 12:18
 5/17 A kérdező kommentje:

Mi egy petákot nem kaptunk, igaz nem volt lagzink, csak 2 tanús házasságkötés. A baba születésekor kaptunk egy tizest, meg pár apróságot azóta...

Nagyon nincs pénzünk, én gyesen, kb a vonatjegy kifizetése megterhel, aztán még szállás, ajándék :(

2012. jún. 24. 12:22
 6/17 anonim ***** válasza:
80%
anyagi helyzettől függ. nekem nagybátyámtól 100 ezret kaptam
2012. jún. 24. 12:24
 7/17 anonim ***** válasza:
76%
ajándékot is vihettek és az lehet olcsóbb és személyreszóló
2012. jún. 24. 12:25
 8/17 anonim ***** válasza:
82%
Ha két tanús esküvő volt, gondolom ők nem voltak meghívva, minek adtak volna? Ha ennyire megterhel titeket, akkor ne menjetek, hiszen még a jegy oda is borsos te mondtad. Hívd fel őket kívánj nekik sok boldogságot és csókolom. Ha meg annyira szeretnél menni, akkor illik vinni egy tízest legalább. Gondolom legalább egy éve tudod, hogy lesz esküvő, ha minden hónapban egy darab ezrest félre tettél volna, már nem lenne annyira kínos. Nem azt mondom, hogy csak a pénz számít, de én még egy kerti partira se mennék üres kézzel. Ha nem engedheted meg magadnak ezt a luxust, hogy elmenj, akkor ne menjetek.
2012. jún. 24. 12:27
 9/17 anonim ***** válasza:
52%
Egyébként ez az "illik" benne van valamilyen etikett könyvben? Csak mert mindenki szerint más összeget illik.
2012. jún. 24. 12:30
 10/17 anonim ***** válasza:
71%

Nézd, mivel ő rokon, ezért valamit nyilván illik adni, de én úgy gondolom, hogy nem kell és nem is szabad a saját családod rovására másnak ajándékozni!

Gondolom (remélem), nem a pénz reményében hívtak meg titeket...

Pl. elég kínos, de nemrég a legjobb barátnőm esküvőjén voltam, de én egy aranyos képkereten kívül semmit nem tudtam nekik adni, mert nem tehettem meg.

Éppen ezért vacilláltam azon, hogy inkább el sem megyek, de ő annyira kérlelt, hogy neki nagyon fontos, hogy én ott legyek... Szóval elmentem, de pénzt nem adtam, mert nem tudtam.

Ezt csak azért mondom el, mert látod, előfordul ilyen is. Ha egyszer az ember nem tud adni, akkor nem tud, hiába "illene".

De én ezt amúgy is butaságnak tartom, hogy lehetne ilyesmit elvárni??

2012. jún. 24. 12:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!