Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Egy ilyen ruhához kb. hány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ilyen ruhához kb. hány kilónak kell lenni?

Figyelt kérdés
[link]
2012. jún. 22. 09:09
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
79%

nekem nagy lenne. en probaltam is hasonlo ruhat, de nem toltom ki.

164 cm 48 kg

2012. jún. 22. 11:25
 12/13 anonim ***** válasza:
84%

56 kg vagyok és 168 cm, hasonló volt nagyon a ruhám:)

Nekem közepes méretűek a melleim és a fenekem is, szerintem nagyon nőies ez a ruha, de sovány lányokon nem mutat jól.Legyen azért benne egy kis cici, popsi, mert ezeket nagyon jól kiadja ez a ruha:)

2012. jún. 22. 13:22
 13/13 anonim ***** válasza:
52%
Próbáltam ilyen ruhát, de csak kíváncsiságból, hogy hogy áll. Jól állt, de nem az én stílusom, így nem ilyet vettem. 167 centi vagyok és 48 kg. Vékony vagyok, egy gramm felesleg sincs rajtam, de a csontjaim sem rezegnek. Egy ilyen ruhánál nagyon fontos, hogy akár leülsz, akár állsz, sehol ne gyűrődjön rajtad se a bőr se a háj. A hátadnál különösen fontos, hogy ne legyen "hurkás hátad". Hiába vagy vékony, van akinek adottság, hogy hurkás a háta. Valamint mell sem árt bele, mert a teljesen lapos nőkön nem mutat jól az ilyen sweetheart kivágás.
2012. jún. 27. 19:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!